Sari la conținut

Xiaomi Pocophone F1 primeste filmare 4K cu 60FPS si Game Turbo


*VALY*

Postări Recomandate

Cel mai spectaculos telefon din 2018, Pocophone F1, primeste doua functii noi. Nu costa nimic in plus, fac telefonul mai bun, iar imaginea brandului creste pe zi ce trece atunci cand compania decide sa ofere suport tehnic bun si constant. Acesta este un exemplu de urmat.

Pocophone este cel mai ieftin telefon scump. Este acel telefon din gama high end care costa cat un mid-range, a reusit sa suprinda pe toata lumea cu pretul imbatabil si cu performantele deosebite. I-am realizat si noi un review AICI

xiaomi-pocophone-f1-aa-hands-on35-840x56

Acum primeste filmare 4K cu 60FPS, un lucru foarte dorit de multi utilizatori. Noile imbunatatiri vin prin noul soft MIUI 10.3.4. Este acum compatibil cu standardul DRM Widevine L1, adica poti vedea continut HD in aplicatii precum Netflix. Stiti ca era o problema.

Modul Game Turbo care a venit initial pe Xiaomi Mi 9 este disponibil si pe Pocophone. Este o functie utila pentru gameri pentru ca iti permite accesul la aplicatii importante precum Facebook sau WhatsApp in timp ce te joci, dar si la notificari.

Pe langa filmarea 4K la 60FPS, camera a primit imbunatatiri majore. Cred ca este timpul sa mai cerem o data telefonul la review pentru a ne convinge, caci aparent camera este acum la fel de buna ca pe modelul Mi 8.

Noul update este deja disponibil si trebuie sa verificati sa vedeti daca l-ati primit. Daca nu l-ati primit mai asteptati putin. Trebuie sa vina

sursa : arenait

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.