Sari la conținut

Hitman 2 te obligă să fii mai atent ca niciodată la joc


Son1aGod

Postări Recomandate

 

 

Hitman 2 este următorul titlu din seria care te pune în pielea Agentului 47, iar până acum, nu s-au știut foarte multe detalii despre gameplay.

IO Interactive nu a dat foarte multe informații despre cum vor fi îmbunătățite mecanicile din spatele jocului, dar și opțiunile pe care le aveai deja la dispoziție în Hitman. Totuși, un nou trailer arată acum câteva elemente cheie adăugate noului titlu.

 

 

IO Interactive a îmbunătățit puțin mini-harta din joc, iar unul dintre elementele noi reprezintă o grilă care îți arată cu exactitate câmpul de vizualizare al fiecărei camere de securitate. Dacă te plimbi nestingherit prin fața anumitor camere video, vei avea probleme chiar dacă ai o deghizare bună, care păcălește NPC-urile.

Se presupune că aceste grile vor apărea doar când folosești modul de instinct, care îi permite lui 47 să vadă oameni prin ziduri, însă nu e clar momentan dacă e așa.

 

 

De asemenea, IO Interactive a adăugat o nouă funcție, cunoscută ca Picture-in-Picture. Atunci când te joci, vei vedea ocazional o nouă fereastră pe ecran, care îți arată în timp real ce fac alte personaje din misiunea curentă.

O astfel de funcție ar putea fi utilă în diverse situații: în trailer observi că fereastra apare când un personaj descoperă un cadavru pe care nu l-ai ascuns. O asemenea apariție e mult mai informativă decât simpla notificare din Hitman, care îți spune că un cadavru a fost descoperit. Mulțumită Picture-in-Picture, vei putea afla exact ce, când și unde ai făcut de ai fost descoperit.

Hitman 2 va fi lansat pe 13 noiembrie și îl vei putea juca pe PC, pe PlayStation 4 și pe Xbox One. Va include cele șase locații din jocul precedent, dacă deții deja titlul anterior, dar și noi zone, Miami și Columbia.

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.