Sari la conținut

Când vei putea încerca, pentru prima dată, FIFA 19


Son1aGod

Postări Recomandate

Când vei putea încerca, pentru prima datÄ, FIFA 19

EA Sports a anunțat că va lansa demo-ul pentru FIFA 19 pe 13 septembrie, cu doar două săptămâni înainte de lansarea oficială a jocului, programată pe 28 septembrie.

Cei de la EA nu au spus cu ce echipe vei juca, pe ce stadioane sau ce moduri vor fi disponibile în demo. Dacă ar fi să ne luăm după modelul de anul trecut atunci ar trebui să vedem patru stadioane, 13 echipe și destul de mult conținut.

 

 

FIFA 19 vine cu câteva schimbări importante față de FIFA 18, aducerea Ligii Campionilor în jocul FIFA fiind una dintre cele mai anticipate opțiuni ale noului joc de fotbal. De asemenea, în FIFA 19 vei putea juca și în liga chineză, Chinese Super League.

 

Jocul se lansează pe 28 septembrie, dar îl vei putea juca mai devreme dacă faci precomandă la ediția de Champions League (25 septembrie) și chiar mai devreme, pe 20 septembrie, dacă ai abonament la Origin Access

Sursa : Playtech

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.