Sari la conținut

Fanii Battlefield 1 și Battlefield 4 primesc o ofertă greu de refuzat


Son1aGod

Postări Recomandate

Fanii Battlefield 1 Èi Battlefield 4 primesc o ofertÄ greu de refuzat

Creatorii unor jocuri precum Battlefield 1 sau Battlefield 4 câștigă o mare parte din profit prin intermediul lansării unor pachete de DLC-uri. Pentru o perioadă limitată de timp, acelea sunt gratuite.

Seria Battlefield are un număr foarte mare de fani care abia așteatpă să se joace fiecare titlu. Aceiași fani epuizează în scurt timp de la lansare tot conținutul inclus în versiunea originală a jocului. În acel context, așteaptă cu interes să se arunce la niște investiții suplimentare în DLC-uri cumulate sub forma unor Season Pass-uri sau Premium Pass-uri.

 

 

Acestea din urmă includ misiuni noi, hărți noi sau clase noi de personaje cu care să-ți începi aventura în multiplayer.

În medie, prețul pentru un Premium Pass este de aproximativ 50 de dolari, foarte aproape de valoarea jocului original. Pentru că vorbim de o sumă destul de generoasă, foarte mulți fanii Battlefield 1 și Battlefield 4 se vor bucura să afle că vor putea pune mâna pe Premium Pass-uri pentru ambele jocuri în mod gratuit până la finele acestei săptămâni. Nu trebuie decât să deții jocul original.

 

 

Ca referință, Battlefield 1 Premium Pass include DLC-urile They Shall Not Pass, Name of the Tsar, Turning Tides și Apocalypse. Acestea se reflectă în 16 hărți adiționale și clase de elită specifice fiecărei misiuni. În plus, va fi vorba de arme noi și Battlepack-uri cu particularități cosmetice.

În cazul Battlefield 4, Premium Pass include China Rising, Second Assault, Naval Strike, Dragon`s Teeth și Final Stand. Pe lângă toate DLC-urile menționate, te vei putea bucura de vehicule noi, hărți, arme și elemente cosmetice.

Există însă o problemă pe care trebuie să o ai în vedere. Fiecare Premium Pass detaliat mai sus poate fi descărcat doar prin intermediul Origin pentru PC până pe 18 septembrie. Cel puțin momentan, posesorii PlayStation 4 sau Xbox One sunt privați de aceeași ofertă care merită toată atenție. Nu este însă exclus să se bucure de ea mai încolo.

 

Sursa : playtech

 
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.