Sari la conținut

Shadow of The Tomb Raider a primit reclamă TV


Son1aGod

Postări Recomandate

Square Enix şi studioul Eidos Montreal au publicat clipul publicitar ce va fi folosit pentru promovarea jocului Shadow of The Tomb Raider la TV. Spre deosebire însă de alte reclame similare, spotul folosit pentru acest joc este creat cu ajutorul secvenţelor de gameplay propriu-zise, lucru ce merită apreciat.



Pentru a nu rămâne mai prejos însă, cei de la Square Enix au realizat şi o reclamă mai puţin convenţională, dar şi foarte amuzantă, în care rolul eroilor din joc este luat de animale de companie. O puteţi urmări în continuare. De asemenea, mai jos, aveţi ocazia de a viziona două noi trailere pentru Shadow of The Tomb Raider, unul despre mormintele de tip challenge din joc, cel de-al doilea fiind dedicat procesului de realizare a coloanei sonore şi efectelor audio.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.