Sari la conținut

Spider-Man Preview exclusiv: erou nou, formulă de joc familiară


Son1aGod

Postări Recomandate

Spider-Man PS4

Luna august a fiecărui an poate fi clasificată drept proverbiala linişte dinaintea furtunii atunci când vine vorba de industria jocurilor video. Primele semne de “vreme rea” vor apărea odată cu Gamescom 2018 (eveniment ce va avea loc în perioada 21 – 25 august, în Koln, Germania), când vom fi din nou asaltaţi de numeroase noutăţi din acest domeniu, urmând ca un veritabil “potop” de jocuri noi să ne lovească în septembrie, lună ce va deschide, în mod oficial, “sezonul de toamnă” al anului. Unul dintre cele mai aşteptate titluri ce urmează să-şi facă apariţia în septembrie este noul Spider-Man

Spider-Man PS4

Un alt element ce poate părea foarte familiar la prima vedere, dar care devine mult mai complex pe măsură ce joci, este reprezentat de luptele din Spider-Man. Conceptele de bază sunt împrumutate din seria Batman: Arkham, cu un tip principal de atac, precum şi cu un buton de eschivă ce trebuie acţionat atunci când se activează Spidey-sense-ul protagonistului (când este pe cale să fie lovit de un inamic).

 
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.