Sari la conținut

Apple TV+ este o alternativa la Netflix


*VALY*

Postări Recomandate

Anuntul serii a fost Apple TV+, alternativa pentru Netflix si serviciul care a facut cele mai multe zvonuri pe internet. Ce este Apple TV+ si ce aduce pe piata va spun mai jos in articol.

Apple TV+ este un serviciu similar lui Netflix unde o sa gasiti filme si seriale. Aveti nevoie de un abonament (nu cunoastem inca preturile) si va fi disponibil pe iPhone, iPad si Apple TV.

apple-tv.jpg?resize=750%2C424&quality=10

Partea buna este ca serviciul va fi disponibil si pe televizoarele inteligente Samsung, LG si Vizio si puteti prin AirPlay 2 sa redati de pe telefon pe televizor.

In Apple TV+ vor ajunge si filmele sau emisiunile TV disponibile in prezent pe iTunes. Totul se va muta aici si puteti sa urmariti show-uri TV, seriale si filme de la peste 150 de aplicatii de streaming, inclusiv Hulu sau Amazon Prime.

Desi noi credem ca este similar cu Netflix, Apple spune ca nu este chiar asa. Este diferit si “longer videos which tell great stories”. Sunt zvonuri si ca Apple ar cumpara Sony Picture Television deci cine stie ce urmeaza…

Asa cum ne-a obisnuit Apple, azi lanseaza un produs/serviciu si mai tarziu aflam si cat costa sau ce ne ofera. Nu stim momentan nici preturile si nici continutul disponibil

sursa : arenait

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.