Sari la conținut

Serie A se mută în Asia. Un meci din campionatul Italiei s-ar putea juca în afara Peninsulei


Denis.P

Postări Recomandate

sursa : digisport.ro

 

NjM2JnpjPTEmaGFzaD1jYTQyMjc0ZDNmM2MyM2Ex

 

Un meci din primele etape ale sezonului 2019-2020 din Serie A ar putea să se joace în China.

Informaţia a fost divulgată în plină vizită a premierului chinez Xi Jinping în Italia, prima etapă a unui turneu european care va include Franţa şi Monaco.

Ideea unui meci din Serie A în China va fi discutată duminică între oficiali de la Beijing şi preşedintele Federaţiei italiene de Fotbal, Gabriele Gravina, şi cei doi conducători ai ligii italiene, preşedintele Gaetano Micciche şi administratorul delegat Luigi De Siervo.

''Fotbalul este considerat ca un instrument de dialog permanent între China şi Italia. Obiectivul guvernului chinez este de a obţine Cupa Mondială de fotbal în 2026 sau 2030 şi parteneriatul cu o naţiune importantă din acest punct de vedere ca Italia este considerat ca un factor cheie în această optică'', a scris cotidianul Il Messaggero.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.