Sari la conținut

Transfer incredibil pregătit de Real! Vrea să dea 70 de milioane de euro pe un puşti de 17 ani


Denis.P

Postări Recomandate

sursa : digisport.ro

NWM0OGQyNGIxZWIxMGMwNTVhNTMxOTMyNDIyNDU=

 

Real Madrid pregăteşte o adevărată revoluţie la nivelul lotului pentru la vară. Pe lista lui Florentino Perez se află şi puştiul de 17 ani Reinier Jesus. Potrivit Mundo Deportivo, trupa blanco e gata să dea nu mai puţin 70 de milioane de euro pe jucător.

După ce a dat lovitura cu Vinicius Jr, care s-a integrat perfect pe Bernabeu, Real e gata să parieze pe un alt jucător extrem de tânăr din Brazilia. Reinier Jesus încă joacă la echipa a doua a lui Flamengo, dar a intrat pe radarul mai multor cluburi foarte puternice din Europa.

Liverpool l-a urmărit, Klopp având referinţe foarte bune pentru el, iar PSG e pregătită la rândul ei să facă o ofertă. Doar că, potrivit Mundo Deportivo, sunt şanse mici ca cineva să stea în faţa Realului. Asta pentru că Florentino Perez a pregătit o ofertă incredibilă, judecând după cât de tânăr e jucătorul şi după faptul că nu are un background solid. Astfel, Real e pregătită să ofere 70 de milioane de euro, ofertă care cu greu va putea fi egalată de cineva.


185 cm înălţime are Reinier Jesus, care evoluează cu numărul "10". El este un playmaker în adevăratul sens al cuvântului. Pentru naţionala U17 a Braziliei a marcat un gol în trei selecţii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.