Sari la conținut

Neymar, vizat de o anchetă UEFA, după ieșirile nervoase din Champions League


Denis.P

Postări Recomandate

sursa : digisport.ro

ZGE4MjUwYjVmZWVhYzVlYTMxYzQ0OGExZTgwMTU0

 

 

Neymar riscă să fie sancționat aspru de UEFA, după acțiunile sale nervoase din meciul PSG - Manchester United 1-3, din actuala ediție a Ligii Campionilor. 

Neymar nu a suportat eliminarea dramatică din UEFA Champions League. Englezii s-au calificat după un penalty transformat de Marcus Rashford, în prelungirile partidei, iar după o fază controversată, la care parizienii ar fi putut înscrie, Neymar a coborât din tribune și a protestat. Mai mult, de atât, acesta și-a manifestat nemulțumirile și în social media.

Neymar, reacții nervoase pe Instagram
Neymar a ținut să conteste decizia arbitrului și pe Instagram, unde a publicat o captură din meci, însoțită cu mesajul: "E o rușine! 4 oameni nu pot înțelege dintr-o fază în slow motion că nu a fost nimic", a notat Neymar pe Instagram.

Astfel, fotbalistul a încălcat articolul 15 din regulamentul disciplinar prevăzut de UEFA, informează AS. Cazul urmează să fie pus în dezbatere de Comisia de Etică, iar data comunicării deciziei este în prezent necunoscută.

Șansele ca Neymar să scape nesancționat sunt minime. Potrivit sursei citate, Neymar a încercat chiar să intre peste Damir Skomina în vestiar, după meciul de pe Parc des Princes.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.