Sari la conținut

Milan Skriniar, ofertat de Manchester United. Slovacul poate deveni cel mai scump fundaș din lume


Denis.P

Postări Recomandate

sursa : digisport.ro

 

YXNoPWViNjE1NjdhNzMxODcwNTYxMmYxY2M4ZTQ3

 

 

Kalidou Koulibaly, Matthijs de Ligt, Toby Alderweireld și Kostas Manolas se află pe lista de transferuri a celor de la Manchester United, însă Milan Skriniar pare a fi favoritul "diavolilor".

Milan Skriniar sub contract cu Inter până în 2022
Manchester United este gata să plătească o sumă uriașă pentru transferul lui Milan Skriniar, potrivit Transfermarketweb. Oficialii de pe Giuseppe Meazza i-au contactat deja pe cei de la United. Nu mai puțin de 85 de milioane de euro este oferta clubului de pe Old Trafford pentru apărătorul central. Astfel, slovacul ar putea deveni cel mai scump fundaș din lume.

Milan Skriniar are contract cu nerazzurrii până în vara lui 2022. În acest sezon, și-a trecut în cont o pasă decisivă, în cele 36 de meciuri adunate. De notat e faptul că Milan poate evolua și în linia de mijloc, acolo unde a fost folosit, în câteva rânduri în această campanie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.