Sari la conținut

Facebook a stocat parolele fara sa le cripteze


*VALY*

Postări Recomandate

Aproape ca nu ne mai mira nimic cand aflam ca Facebook are probleme de securitate, iar datele noastre nu sunt protejate. Aflam acum ca incepand cu anul 2012, Facebook a stocat anumite parole fara sa le cripteze, adica erau in format text si usor vizibile pe serverele lor. Informatia vine chiar de la un angajat Facebook care a decis sa vorbeasca sub protectia anonimatului.

facebookthumbsdown.jpg?resize=750%2C352&


Intre 200 si 600 de milioane de utilizatori Facebook ar fi avut parolele necriptate. Este doar inceputul pentru ca Facebook inca incearca sa afle daca mai sunt alte parole in aceeasi situatie si mai important de atat, de cat timp! Cele mai vechi sunt din 2012. De acum 7 ani! De vina ar fi niste aplicatii care accesau contul Facebook, iar istoricul lor nu era criptat.

Mai grav este faptul ca Facebook stie de aceasta problema inca de anul trecut, dar nimeni nu a vorbit despre asta. Vom primi un raport in legatura cu aceasta problema si vom afla atunci mai multe.

Stire integrala poate fi citita AICI

sursa : arenait

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.