Sari la conținut

Primele imagini cu Google Pixel 4


*VALY*

Postări Recomandate

Google va lansa anul acesta noile modele Pixel 4 si Pixel 4XL, iar din primele informatii acestea vor arata foarte bine si vom avea parte de un design nou. Cel putin frontal. Conform ultimelor scapari de pe net, noile Pixel-uri vor putea candida pentru top 3 telefoane in 2019.

Asa cum se vede si in imagini, Pixel 4 va avea un ecran in stilul lui Galaxy S10, ceea ce ma duce cu gandul ca ecranul, OLED, va fi produs de Samsung, ceea ce este o veste excelenta. Camera frontala este duala, senzorul de amprenta in ecran, iar pe spate regasim acum 2 camere foto. Probabil primim o functie noua, ultra wide sau telephoto. Chiar este nevoie.

google-pixel-4.jpg?resize=750%2C500&qual

Observam ca nu mai exista notch, iar barbia de jos a telefonului este foarte mica si totusi integreaza un difuzor. Deci Google nu renunta la difuzoarele stereo frontale, un lucru de apreciat.

sursa : arenait

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.