Sari la conținut

Dan Petrescu nu se întoarce singur! "Bursucul" e din ce în ce mai aproape de revenirea la CFR, la pachet cu un super transfer


Iulia

Postări Recomandate

Alin Minteuan a debutat cu victorie la CFR. Una obţinută in-extremis, 1-0 la Iaşi, cu Poli, la ultima fază, dar specualţiile legate de revenirea lui Dan Petrescu nu se opresc. În continuare, "Bursucul" e principalul favorit să preia din nou banca tehnică a campioanei, pe care a părăsit-o în vară pentru un contract avantajos în China.

Acum, după ce aventura din China nu a mers aşa cum şi-a dorit, Petrescu e tentat să revină la CFR, iar DigiSport scrie că ”Bursucul” are o relaţie excelentă cu noua conducere din Gruia, dar încă nu şi-a reziliat contractul cu Guizhou Zhicheng. Astfel, singurul impediment care stă între Petrescu şi CFR Cluj este o înţelegere avantajoasă cu chinezii, pentru o despărţire rapidă.

Guizhou a retrogradat din prima ligă a Chinei, dar Petrescu mai are contract şi în liga a doua. Totuşi se pare că ar dori să se întoarcă la CFR şi să încerce să o facă din nou campioană pe echipa din Gruia. Ar fi pentru prima dată în istoria CFR-ului când câştigă două titluri la rând. În plus, se pare că Dan Petrescu nu ar reveni singur în Ardeal.

Kevin Boli (27 de ani) a lucrat cu românul la Guizhou Hengfeng, iar gsp.ro susţine că fundaşul ivorian ar veni alături de ”Bursuc” la echipa de la care a plecat în vara lui 2018

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.