Sari la conținut

Real Madrid speră să evite o rușine istorică. Nu s-a mai întâmplat asta din 2006


FanTeziE.dLL1557328262

Postări Recomandate

Cosmin Olăroiu (49 de ani), antrenorul grupării chineze Jiangsu Suning, are șanse să revină la Al Hilal, din Arabia Saudită. Informația a fost dezvăluită de Florin Motroc, un fin cunoscător al fotbalului din zona Golfului. 

 
”Oli s-ar putea întoarce în Arabia Saudită. Există discuții foarte avansate să revină la Al Hilal! Acum două săptămâni, antrenorul lui Hilal, portughezul Jesus Jorge a avut o reacție ciudată când n-a vrut să-l scoate pe portarul titular, care nu mai putea să joace. Pe ăla îl durea piciorul, iar el nu voia să-l scoată. Deși mai erau câteva minute și portarul cerea schimbare, Jorge n-a vrut să facă mutarea. După meci, a urmat un schimb dur de replici cu unul dintre managerii echipei, o legendă a clubului, care are acum vreo 40 de ani, a jucat și cu Mirel Rădoi, fost fundaș central.

După acel clinci, am fost ferm convins că Jesus nu va mai avea mult timp, sigur dacă nu-l ajută rezultatele.Și nu l-au ajutat! A făcut două meciuri egale și acum trei zile, când am plecat eu din Arabia, se discuta de numele lui Oli”, a dezvăluit Motroc, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

De altfel, Motroc, acum antrenor la Al Jabalain, liga a doua din Arabia Saudită, a mai precizat că atât Cosmin Olăroiu, cât și Mirel Rădoi sunt extrem de respectați. ”Acolo, oriunde te duci si aude că esti român, imediat auzi: Rădoi și Cosmin! Rădoi este foarte respectat și iubit acolo. Numele lui Hilal deschide orice ușă în Arabia”, a mai spus Motroc, la Digi Sport.

Real Madrid se află la Sevilla, unde va disputa meciul cu Betis, în etapa a 19-a din La Liga, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Conform cotidianului spaniol Marca, trupa de pe Bernabeu are unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria recentă și este foarte aproape de o rușine istorică dacă nu se impune în acest meci.

 
În acest moment, "galacticii" au 30 de puncte în clasamentul din La Liga și sunt pe punctul să înregistreze cea mai slabă primă parte de sezon din secolul 21. Ei nu au mai trăit o astfel de situație din sezonul 2005-2006, atunci când după 19 etape aveau doar 33 de puncte.

Și, conform sursei, Real Madrid pare să nu poată evita rușinea pe Estadio Benito Villamarin! Trupa pregatită de Santiago Solari s-a prezentat pentru meciul cu Betis cu un lot decimat de suspendări și accidentări. Nu vor evolua Thibaut Courtois, Lucas Vazquez, Gareth Bale, Toni Kroos, Marco Asensio, Marcos Llorente, Javier Sanchez, în vreme ce Mariano Diaz și Vinicius jr. sunt incerți.

Amintim și faptul că Betis Sevilla este calificată în 16-imile de finală ale UEFA Europa Legaue și luptă în actuala stagiune pentru locurile de cupe europene, având 26 de puncte (locul 7), cu 4 mai puține decât Real (locul 5).

Mai mult, în cazul unui nou eșec, soarta tehnicianului argentinian Santiago Solari pare a fi pecetluită. Președintele ”galacticilor”, Florentino Perez, insistă tot mai mult pentru readucerea portughezului Jose Mourinho, care a fost dat afară la sfârșitul anului de la Manchester United.

În sezonul 1999-2000, după 29 de etape, Real Madrid avea o zestre de numai 29 de puncte, dar la final avea să-și spele toate păcatele câștigând a 8-a Ligă a Campionilor, după o finală cu Valencia, scor 3-0.

Digi Sport transmite şi în 2019 cele mai importante competiţii. Spectacolul campionilor e aici!

 

https://www.digisport.ro/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.