--> Sari la conținut

[Tutorial] Cum îți fixezi directoare în taskabar ca scurtături în Windows 10


KRANOS

Postări Recomandate

Pin_taskbar_folder_1170x644.jpg

 

Începem prin a crea pe desktop sau oriunde în calculator, o scurtătură către directorul pe care vi-l doriți în taskbar. Pentru asta, faceți click dreapta în spațiu liber, accesați meniul New și faceți un click pe Shortcut. La primul pas, apăsați pe Browse și alegeți directorul de interes. Confirmați acea alegere cu Ok, dar nu apăsați pe Next. Tastați înaintea numelui directorului vostru în căsuța de căutare cuvântul explorer. Astfel ”D:\downloads” va deveni ”explorer D:\downloads”. Este important să puneți un spațiu între Explorer și calea directorului. Apăsați pe Next, introduceți un nume pentru scurtătura voastră și confirmați crearea scurtăturii cu Finish.

 

Opțional, puteți asocia o icoană personalizată noii voastre scurtături, pentru a o identifica mai ușor în taskbar. Faceți click dreapta pe ea și optați pentru Properties. Pe prima pagină, faceți click pe Change Icon. Alegeți una dintre opțiunile disponibile sau apăsați pe browse și selectați-vă propria variantă de icoană. Confirmați modificarea icoanei cu un click pe Ok și din nou pe Ok. Acum, scutătura nou creată o puteți trage cu click stânga apăsat pe ea în taskbar la poziția dorită.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.