Sari la conținut

Simona Halep Australian Open | "Sunt un număr unu mondial legitim!". Simo, despre marea diferenţă faţă de 2018


FanTeziE.dLL1557328262

Postări Recomandate

Simona Halep Australian Open | Simona Halep se consideră un număr unu mondial legitim. Aceasta e marea diferenţă faţă de anul trecut, când venea la Australian Open din postura de lider în clasamentul WTA, dar nu avea un trofeu major în palmares.

 
Marea noastră campioană nu a avut startul de an dorit, dar se poate revansa la Australian Open. Nouă jucătoare îi ameninţă însă poziţia liderului mondial, care are de apărat 1300 de puncte WTA la primul grand slam al anului.

Chiar şi aşa, Simo e extrem de relaxată. Întrebată care e diferenţa dintre anul trecut, când a făcut un turneu mare, câştigând două meciuri în prelungirile decisivului, înainte de o nouă bătălie epică, în finală, cu Wozniacki, constănţeanca a vorbit despre liniştea dată de câştigarea Roland Garrosului.

"E o mare diferenţă faţă de anul trecut. Pot să spun că mi-am atins marele obiectiv. Am câştigat o finală de Grand Slam şi pot să mă consider un număr unu mondial legitim. V-am spus acum un an că nu mă simt complet confortabil pe prima poziţie fără un turneu de Mare Şlem în palmares. Sunt fericită acum, totul a decurs cum am vrut şi sunt mult mai relaxată. Încerc doar să îmi îmbunătăţesc jocul pentru a fi la un nivel cât mai înalt în viitor", a spus Simo, la conferinţa de presă de dinaintea debutului de la Australian Open.

Programul sportivelor din România la Australian Open
LUNI

Irina Begu -. Andrea Petkovic (61 WTA)
Monica Niculescu - Amanda Anisimova (87 WTA)
Sorana Cirstea - Rebbeca Peterson (62 WTA)

MARŢI

Simona Halep - Kaia Kanepi (70 WTA)
Mihaela Buzărnescu - Venus Williams (37 WTA)
Ana Bogdan - jucătoare venită din calificări

Tragere la sorţi Australian Open: Posibil parcurs pentru Halep
Kaia Kanepi - turul 1
Sofia Kenin - turul 2
Venus Williams/Mihaela Buzărnescu - turul 3
Serena Williams - optimi
Karolina Pliskova - sferturi

 

https://www.digisport.ro/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.