--> Sari la conținut

[Tutorial] Cum închizi și deschizi Chrome rapid, fără să pierzi nimic


KRANOS

Postări Recomandate

Google-Chrome-Restart-1170x644.jpg

 

Google Chrome ascunde foarte multe funcții utile, dar o particularitate nu foarte evidentă este cum închizi și deschizi Chrome rapid, fără să pierzi nimic.

 

Indiferent de motivul pe care îl ai, dacă vrei să știi cum închizi și deschizi Chrome rapid, este suficient să ții minte o comandă. În bara de adresă de la Google Chrome se pot tasta mai multe comenzii și este cea mai rapidă cale pentru a modifica diverși parametri de funcționare ai browser-ului. În ceea ce privește repornirea rapidă, fără ghilimele, trebuie să tastați în bara de adresă ,,chrome://restart”. Confirmați cu Enter. În doar câteva momente, în funcție de performanța PC-ului vostru și de numărul de tab-uri pe care le aveați deschise, Chrome ar trebui să se închidă și redeschidă automat, cu toate tab-urile pe care le aveați deschise înainte de introducerea comenzii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.