--> Sari la conținut

[Tutorial] Cum mutam ferestrele si cum comutam intre ele fara mouse, doar din tastatura


KRANOS

Postări Recomandate

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa invatam cum putem muta ferestrele de pe desktop-ul nostru fara a avea nevoie de mouse sau touchpad. Se poate intampla ca intr-o seara sa ramaneti fara mouse si fiind probabil o ora tarzie, vecinii dorm, la fel si prietenii…la calculator aveti treaba insa ati ramas fara mouse. Ce este de facut, cum mutati ferestrele si cum comutati intre ele fara sa folositi mouse-ul? Ei bine este foarte simplu. Tot ce am explicat in tutorialul de astazi se aplica atat pe Windows XP cat si pe Windows Vista si Windows 7.
Folosind doar tastatura pc-ului putem muta ferestrele in orice pozitie dorim ba mai mult, le putem aseza astfel incat nici cu mouse-ul nu am fi putut sa le pozitionam astfel. Foarte utila aceasta optiune mai ales in cazul in care detineti un netbook, acestea avand un display foarte mic, o sa dati des peste aplicatii care ies din raza vizuala a display-ului. O sa mai intampinati ferestre ale unor aplicatii care nu pot fi redimensionate si atunci chiar e o problema mai ales in cazul in care am setat ceva in aplicatia respectiva si trebuie sa dam click pe butonul Save changes insa nu putem ajunge la el pentru ca fereastra nu poate fi redimensionata si nici suficient spatiu pe desktop ca sa o plasam mai sus nu avem.
Cred ca am exemplificat destul utilitatea acestui truc asa ca va invit sa il vedem pus si in practica si sa vedem cum procedam exact pentru a face ce am mentionat mai sus.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.