--> Sari la conținut

[Tutorial] Sincronizarea fisierelor si accesarea calculatorului de la distanta prin Windows Live Mesh – tutorial video


KRANOS

Postări Recomandate

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa invatam cum ne putem sincroniza fisierele, documentele din Microsoft Office si bookmark-urile favorite din Internet Explorer pe alte calculatoare sau pe SkyDrive (5G spatiu de stocare online). Toate acestea le putem face cu ajutorul lui Windows Live Mesh parte a suitei Windows Live Essentials despre care noi am mai facut un tutorial in trecut.
Ca sa puteti folosi serviciul Windows Live Mesh va trebui sa aveti un cont de Hotmail sau un Live ID
Windows Live Mesh ne mai ofera si posibilitatea de a ne accesa calculatorul de la distanta de oriunde am fi, cu conditia ca pe ambele PC-uri (si cel accesat si cel de pe care vrem sa accesam) sa avem instalat Windows Live Mesh, sa fim logati pe acesta cu acelasi cont de Hotmail sau Live ID si sa avem creata o parola de administrator pe calculatorul pe care dorim sa-l accesam, ambele PC-uri trebuie sa fie conectate la internet, sa aiba pornit serviciul Windows Live Mesh si sa fie logate pe aceeasi adresa Hotmail sau Live ID.
Acest serviciu poate fi folosit doar pe sistemele de operare Windows Vista si Windows 7.
Cand ne mai este utila aceasta aplicatie?
In cazul unui dezastru, cand nu mai putem intra in sistemul de operare, daca aveam instalat Windows Mesh si aveam setat un folder pentru sincronizarea fisierelor precum si functia de sincronizare a bookmark-urilor din Internet Explorer activata, putem reinstala sistemul de operare si Windows Mesh, ne logam si acesta va incepe sa descarce fisierele sincronizate precum si bookmark-urile favorite din Internet Explorer sau documentele importante din Microsoft Office.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.