Sari la conținut

Şumudică, o nouă înţepătură fină la adresa lui Mircea Rednic: ”E curios pentru mine, fără niciun fel de răutate şi de ironie” :)


kenveloo-

Postări Recomandate

Şumudică, o nouă înţepătură fină la adresa lui Mircea Rednic: ”E curios pentru mine, fără niciun fel de răutate şi de ironie” :)

”Dacă are mână liberă, probabil el va trebui să răspundă de acum încolo, dar ce e curios pentru mine, şi fără niciun fel de răutate şi de ironie, să ştii că Faisaly, de când a plecat Rednic, nu a piedut niciun meci. Deci Faisaly, în momentul de faţă, e una dintre cele mai bune echipe de aici, a ajuns la 23 de puncte şi a făcut nişte rezultate incredibile, chiar egaluri cu Hilal, cu Nasr, ieri au făcut egal cu Nasr, deci o echipă care joacă şi o echipă care joacă de trei ani împreună. Ei nu au schimbat străinii şi joacă foarte bine.

Acum nu vreau să fac niciun fel de aluzie, că era Rednic, că a plecat, nu, dar vă spun sincer că ceva s-a întâmplat acolo fiindcă erau aceiaşi jucători care anul trecut terminaseră pe locul 5. Nu ştiu, pe locul 5 terminaseră, erau în coada clasamentului, iar în momentul în care Rednic a plecat, au început să urce şi sunt pe locul 6-7, fără nicio înfrângere. A venit un brazilian, chiar e una dintre echipele care marchează şi joacă foarte bine", a spus Şumudică la Digi Sport.

Totuşi, fostul campion al României cu Astra pare să fi încetat războiul cu Mircea Rednic şi îi ţine pumnii în ”misiunea” de a duce Dinamo în play-off-ul Ligii 1 Betano: "Nu vreau să vorbesc şi nici nu vreau să fiu răutăcios, eu am îngropat securea războiului. E mult spus aşa, cu Mircea Rednic, fiindcă el este un tip care am crezut că ţine la glumă, dar la un moment dat deja începusem să ne atacăm şi nu are rost. Nu ştiu, el ştie cel mai bine ce are de făcut la Dinamo în continuare, îi doresc baftă”, a mai punctat antrenorul lui Al-Shabab la Digi Sport.

Mircea Rednic a plecat de la Al-Faisaly pe 5 octombrie 2018, iar ultima înfrângere a fostei sale echipe a fost pe 19 octombrie, cu Al-Taawon, scor 1-4. De atunci, fosta echipă a ”Puriului” a bifat cinci victorii şi patru rezultate de egalitate, echipa clasându-se pe locul şapte, cu 24 de puncte.

Echipa antrenată de Marius Şumudică şi unde evoluează românii Valerică Găman şi Constantin Budescu, Al-Shabab, are cinci victorii consecutive în campionatul Arabiei Saudite, ultima împotriva celor de la Al-Feiha, scor 4-1.

sursa: prosport.ro

b_350_20_121217_121217_E76336_E76336.png

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / servere mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

fb.pngyt.pngins.pnggt.pngsteam.png

type-460x42_cborder-AB4826_ctop-121217_c

76561198343413989.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.