Sari la conținut

Plecări în masă din club! S-a renunţat la 10 fotbalişti dintr-un foc: antrenorul a luat o decizie radicală


kenveloo-

Postări Recomandate

Plecări în masă din club! S-a renunţat la 10 fotbalişti dintr-un foc: antrenorul a luat o decizie radicală

Echipele din Liga 1 Betano mută pe piaţa transferurilor, dar renunţă şi la jucători. Pe această listă este şi nou-promovata FC Hermannstadt, care s-a despărţit dintr-un foc de 10 jucători, pe care Vasile Miriuţă a ales să nu se mai bazeze. Conducerea clubului a făcut anunţul în privinţa plecărilor de la echipă. 


Hermannstadt ocupă un confortabil loc şapte în clasamentul primei ligi şi se află la doar trei puncte de ultima echipă din play-off, Astra. Vasile Miriuţă a adus un suflu nou echipei care părea în derivă cu Alexandru Pelici la cârmă, iar acum "Tati" şi-a făcut planurile. 

Nou-promovata a renunţat la 10 jucători: Ali Vega, Jordan N’Kololo, Bogdan Rusu, Bruno Chalkiadakis, Ilja Antonov, Besart Abdurahimi, Andrei Hergheligiu, Began, Alex Târnovan şi Alex Curtean.

”Ali Vega şi-a reziliat contractul. De asemenea, N'Kololo a plecat de la noi. Bogdan Rusu este împrumutat până în vară. Suntem în curs de reziliere cu Bruno, Antonov, Besart, Hergheligiu, Began, Târnovan şi Curtean. Sunt jucători care fie au jucat foarte puţin şi nu se încadrează în viziunea antrenorului, fie care au foarte puţine şanse să evolueze şi pentru aceasta am considerat că este bine să meargă în altă parte să joace”, a declarat preşedintele clubur, Teodor Birţ, într-o conferinţă de presă. 

În schimb, clubul a punctat şi la capitoul veniri: Filip Jazvic, Daniel Offenbacher, Ivan Lendric şi Sergiu Popovici sunt fotbalişti aduşi de clubul din Sibiu în această iarnă. 

sursa: prosport.ro

b_350_20_121217_121217_E76336_E76336.png

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / servere mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

fb.pngyt.pngins.pnggt.pngsteam.png

type-460x42_cborder-AB4826_ctop-121217_c

76561198343413989.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.