Sari la conținut

Întăriri la FCSB! Becali a dezvăluit principala ţintă a perioadei de transferuri: ”Teja mi-a spus ce ne trebuie”


kenveloo-

Postări Recomandate

Întăriri la FCSB! Becali a dezvăluit principala ţintă a perioadei de transferuri: ”Teja mi-a spus ce ne trebuie”

Gigi Becali (60 de ani) a vorbit despre campania de transferuri a vicecampioanei Ligii 1 Betano, care a încheiat anul 2018 pe locul doi, 40 de puncte, la şase în spatele liderului CFR Cluj. Mihai Teja, antrenorul care l-a înlocuit pe Nicolae Dică la ”cârma” celor de la FCSB, ar putea primi întăriri în linia de mijloc.

"Teja l-a vrut pe Ivanov. N-am putut să-l luăm şi acum zice că nu mai avem nevoie. E adevărat că vrea un mijlocaş central. El vede altfel jocul şi cred că are dreptate. Vrea un joc mult mai rapid, dintr-una sau două atingeri. Dacă jucătorul nu e rapid, n-ai cum să joci rapid. Aşa că mai vrea un mijlocaş central. Am înţeles că încearcă să-l facă şi pe Tănase să joace mai simplu, să nu încerce să atingă de aşa multe ori mingea.", a spus Becali.

Finanţatorul celor de la FCSB a dezvăluit care a fost este ţinta principală în această perioadă de transferuri, un mijlocaş tehnic şi rapid. "Am zis să fac şi aşa, ca antrenorul. Ştiţi că nu găseam cheia. E simplu. Puteau să-mi spună toţi profesioniştii de fotbal, dar nu-mi spunea nimeni. Mijlocaşii trebuie să fie mai rapizi, să dea drumul la minge mai repede. Eu asta îmi doream, să avem posesie.

Dar nu ai posesie dacă mijlocaşul se plimbă în loc, că se repliază adversarul. Dacă nu ai mijlocaşi tehnici şi rapizi nu poţi să faci posesie. Ziceam că iau 100 de jucători până găsesc un mijlocaş care îmi place. Dar nu ştiam să spun ce anume. Şi omul acesta (n.r. Mihai Teja) mi-a zis ce ne trebuie, un mijlocaş tehnic şi rapid", a mai declarat Becali.

Antonio Ivanov (23 de ani) este jucătorul celor de la Gaz Metan Mediaş din vara anului trecut, când a fost transferat de la Septemvri Sofia. Acesta a intrat în ultimele şase luni de contract cu echipa antrenată de Edi Iordănescu.

sursa: prosport.ro

b_350_20_121217_121217_E76336_E76336.png

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / servere mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

fb.pngyt.pngins.pnggt.pngsteam.png

type-460x42_cborder-AB4826_ctop-121217_c

76561198343413989.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.