Sari la conținut

De ce dai muzica mai încet când te apuci să-ți parchezi mașina


*VALY*

Postări Recomandate

Atunci când conduci drept pe o autostradă nu ai nicio problemă în a merge foarte repede și a asculta muzică la un volum ridicat, dar atunci când te afli într-un oraș străin sau aglomerat reduci muzica pentru a te putea concentra mai bine la ceea ce faci.

 
 

Dacă muzica din fundal nu te deranjează atunci când trebuie să te concentrezi atunci înseamnă că ai un creier eficient ce este capabil să oprească zgomotele de fundal. Sau poate, pur și simplu, ești atât de obișnuit cu astfel de sarcini, încât au devenit automate.

Totuși, dacă vezi că atenția îți este furată de alte sunete, de muzică sau de conversații zgomotoase atunci când vrei să te concentrezi pe ceva vizual atunci ar fi bine să reduci zgomotul, fie izolându-te, fie reducând zgomotul de fundal.

Considerând toate aceste lucruri, nu ar mai trebui să râzi de prietenii tăi care reduc volumul radioului pentru a putea vedea mai bine pe drum sau pentru a putea nimeri parcarea aia cu spatele sau din lateral.

image.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.