Sari la conținut

Cum se joacă cu viața ta producătorii auto când vine vorba de teste


*VALY*

Postări Recomandate

Asta dacă nu cumva vrei, ca producător, să treci cu brio testele de siguranță cu componente mai bune decât cele pe care le aplici ulterior pe producția de serie a respectivelor automobile.

Pe de o parte, atunci când producătorii respectivi au fost contactați (dar pe care nu i-au numit), experții NCAP au primit o serie de argumente scuzabile, greu de crezut, dar și greu de verificat: fie că e ceva normal, întrucât sunt produse originale, fie că ar fi fost vorba de niște piese din ediții mai vechi.

Pe de altă parte, astfel de cazuri n-au mai fost identificate în ultimul an în timpul testelor. Sunt niște detalii pe care le observi și care-ți trezesc ceva suspiciuni de trișat, dar nici nu poți lansa acuzații, mai ales în contextul în care automobilul respectiv trece testul.

Dacă producătorii folosesc sau nu componente mai bune și mai sigure n timpul testelor decât cele aplicate în producția de serie, nu știi niciodată cu certitudine. Dar, nu toate modelele aceleiași versiuni se comportă exact la fel în timpul unor accidente similare.

image.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.