Sari la conținut

Primul jucător care pleacă de la FCSB, în mandatul lui Teja: "MM mi-a zis să-l dăm"


kenveloo-

Postări Recomandate

Primul jucător care pleacă de la FCSB, în mandatul lui Teja: "MM mi-a zis să-l dăm"

După ce preşedintele Gazului, Ioan Mărginean, a anunţat că FCSB l-a ofertat pe Răzvan Pleşca (36 de ani), Gigi Becali a spus că Andrei Vlad (19 ani) va fi împrumutat. Pentru că ar rămâne doar cu Bălgrădean, Teja a cerut un portar de rezervă, iar alegerea sa este Răzvan Pleşca.

Becali nu s-a ferit să recunoască faptul că Pleşca se află pe lista FCSB: "Da, mă gândesc la Pleşca. MM (n.r Mihai Stoica) mi-a zis să luăm un portar mai în vârstă ca să-l dăm pe Vlad să apere", a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

După ce a gafat în momente decisive, Andrei Vlad a fost trecut pe linie moartă, iar FCSB a mizat pe Cristi Bălgrădean, un portar cu experienţă. În cârca lui Vlad a fost pusă şi ratarea calificării în grupele Ligii Europa, după returul cu Rapid Viena, de la Bucureşti. Chiar dacă e greu de spus că Vlad e principalul vinovat pentru ratarea calificării, s-a căutat un ţap ispăşitor.

Totuşi, Pleşca nu ar fi dispus să plece de la Gaz Metan, după ce oficialii şi-au făcut planurile cu el: "Ce am făcut eu nu e corect. Pleşca nici nu m-a sunat după ce a avut această ofertă extraordinară. Eu am făcut o greşeală şi am spus. L-am rugat pe Teja să nu ne mai abordeze jucătorii pentru că avem şi noi un mini plan. Nu m-a sunat pentru că are atâta bun simţ. Ştie că se vede şi luminiţa de la capătul tunelului pentru noi şi vrea să ne ajute" a spus vineri preşedintele lui Gaz Metan.

De-a lungul carierei, Răzvan Pleşca a mai apărat la: FC Naţional, Poli Iaşi şi FC Botoşani.

sursa: prosport.ro

b_350_20_121217_121217_E76336_E76336.png

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / servere mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

fb.pngyt.pngins.pnggt.pngsteam.png

type-460x42_cborder-AB4826_ctop-121217_c

76561198343413989.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.