Sari la conținut

Samsung Galaxy S10+: primele imagini reale cu noul telefon


cRRRisa ;x

Postări Recomandate

Samsung Galaxy S10+: primele imagini reale cu noul telefon

 

Samsung Galaxy S10 se apropie de lansare, iar acum avem și primele imagini reale cu modelul Plus al smartphone-ului pe care îl vom vedea în cam două luni.

 

samsung galaxy s10Samsung Galaxy S10 va debuta în primele luni ale anului 2019, cel mai probabil în ianuarie sau în februarie. Până acum, au tot existat speculații cu privire la designul telefonului, că va fi așa sau că va fi pe dincolo. Imaginile render apărute până acum prezentau designuri destul de grotești pentru viitorul telefon; avem acum și imagini cu ceea ce pare a fi un S10+ real.

 

samsung galaxy s10

Imaginile vin din China, unde cineva a făcut un unboxing al unui smartphone care pare a fi un Samsung Galaxy S10+. Există chiar și un video pe Weibo, rețea socială din China, dar momentan pare inaccesibil. De acolo provin și imaginile cu telefonul. Sunt câteva lucruri ilustrate corect, dar altele nu par a fi în concordanță cu zvonurile apărute.

 

samsung galaxy s10

Telefonul are trei camere foto pe spate, ceea ce indică faptul că vorbim despre modelul de top,  Galaxy S10, așa cum a apărut și până acum în zvonuri. Nu are senzor de amprentă pe spate, ceea ce înseamnă că acesta a fost mutat pe ecran, în partea din față.

 

samsung galaxy s10

Ce nu e în regulă, însă, este designul ecranului. De ceva vreme se vehiculează ideea că telefonul va avea ecran de tip Infinity-O, cu perforație pentru camera frontală. Telefonul apărut în aceste imagini pare să păstreze designul cunoscut deja de pe modelele anterioare, S8 și S9. Dacă Samsung nu adoptă o schimbare în direcția asta pentru telefoane, vor avea iarăși de-a face cu vânzări sub așteptări.

 

samsung galaxy s10

Mai probabil e însă ca telefonul să fie un prototip pentru care s-a folosit un ecran vechi, probabil pentru că cele noi nu au intrat încă în producție. La urma urmei, designul telefonului pe partea din spate nu este comun cu al vreunui alt Samsung deja lansat.

samsung galaxy s10

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.