Sari la conținut

Specificațiile oficiale ale lui AMD RX590


Jocky

Postări Recomandate

AMD-Radeon-RX.jpg

 

Cei de la AMD sunt conștienți că n-au cum să concureze cu NVIDIA pe segmentul high-end, așa că fac în continuare ce știu mai bine – plăci video mid-range cu raport preț/performanță foarte bun. AMD RX590 va fi dezvăluit oficial mâine, însă specificațiile sale s-au scurs deja pe internet. Din câte se pare, noul model va fi bazat pe arhitectura Polaris 30 XT pe 12 nm și nu pe Vega, așa cum se vehicula inițial. Raportat la modelul anterior RX580, RX 590 oferă un spor de performanță de aproximativ 12%. GPU-ul dispune de 2304 procesoare de stream și este tactat la 1469 Mhz, cu boost până la 1545 Mhz. Ca și până acum, este însoțit de 8 GB de memorie GDDR5 la 8 Gbps, cu lățime de bandă de 256 GB/s. Judecând după aceste cifre, specificațiile nu s-au schimbat foarte mult față de generația anterioară, singurele îmbunătățiri fiind trecerea la arhitectura de 12 nm și creșterea cu 15% a frecvențelor chip-ului grafic. Rămâne o placă grafică modestă, pentru gaming la Full HD cu detalii medii spre ridicate. E de apreciat că reușește să depășească GTX 1060 6 GB în absolut toate benchmark-urile.

AMD-Radeon-RX-590-Gaming-Performance-Lea

AMD RX590 va fi disponibil începând de mâine la prețul de 279 dolari. Este foarte posibil ca în perioada imediat următoare să vedem niște discounturi consistente la RX580 și bundle-uri de jocuri atractive pentru RX590.

 

 

Topic created by LiQuiDz Easy

Sursa: wccftech

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.