Sari la conținut

Huawei P30 Pro, într-un test agresiv de rezistență: de ce să nu-l cumperi


stranger

Postări Recomandate

 

Huawei P30 Pro este considerat unul dintre cele mai bune smartphone-uri din lume, dar laudele de până acum nu au luat în calcul nivelul de rezistență la zgârieturi sau îndoire.

 

Huawei P30 Pro a fost lansat în luna martie a acestui an. În aproximativ o lună de disponibilitate, terminalul a adunat o serie importantă de lauri de la majoritatea publicațiilor care l-au testat. Cei de la DxOMark, o autoritatea importantă în domeniul testelor foto-video, sunt convinși care acea mai bună cameră introdusă vreodată pe un telefon.

 

Testele prin care a trecut gadgetul cu pricina până la această oră nu au luat însă neapărat în calcul gradul de rezistență. În contextul în care ar fi bine să ai foarte multă grijă de un gadget atât de scump, cei mai mulți îl îndeasă într-o husă și-i pun o folie groasă din ziua în care l-au cumpărat. Dacă te gândești să-l cumperi și să profiți de designul său fără să-l ții în husă, clipul de mai sus este pentru tine.

 

Cei de JerryRigEverything au testat noul telefon în condiții aproape identice cu cele folosite în testele anterioare. Deși s-ar putea să ți se rupă sufletul când te uiți la un astfel de clip, trebuie să ai în vedere că utilitatea sa este una foarte importantă.

 

Printre altele, testul a scos la iveală faptul că spatele și marginile laterale ale telefonului sunt realizate din sticlă. Deși ai crede că are multe în comun cu Huawei P20 Pro, lansat în urmă cu aproximativ un an, noul P30 Pro a rezistat cu brio la testul de îndoire, comparativ cu vechiul gadget. Acest detaliu ar putea fi rezultat din adoptarea sticlei pentru mai multe părți din aparat.

 

Problema majoră la Huawei P30 Pro este însă dată de sticla pe care o lăudam mai sus. Aceasta se crapă și se face țăndări mult mai ușor la trânte, comparativ cu plastic sau metal, iar acesta ar trebui să reprezinte cel mai important argument pentru a investi într-o husă.

 

bYpHqVv.png

 

 

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.