Sari la conținut

Reclamatie nesquickz‎


TheHitman

Postări Recomandate

Nick: Hitman
Nick admin: nesquickz‎
Data și ora evenimentului: 13.04.2019, 23:30
Harta: de_cache
Detalii: Aveam o discutie cu alti cativa jucatori de pe server si adminul in cauza ne-a dat gag la toti pentru ca "il deranjam" dupa cum a spus si el. Am incercat sa ii explic ca nu este cazul, dupa care mi-a spus ca daca mai folosesc u@ o sa iau ban. L-am intrebat pentru ce anume am primit gag si in continuare a inceput sa ma ameninte cu ban-ul pentru ca foloseam u@. Tin sa precizez ca nu a parut foarte impresionat cand i-am spus ca ii voi face reclamatie.
Dovezi: https://ibb.co/gmx22LP
Alte precizări: Mi se pare putin cam trist cand vad ca tocmai cei care ar trebui sa dea un exemplu o ard aiurea. Nu este prima data cand joc pe acest server si nici nu cred ca m-am facut cunoscut ca vreun recalcitrant. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

     Nu a fost o discutie, a fost o cearta purtata cu hpex. V-am dat mute la amandoi pentru ca nimeni de pe acest server nu vrea sa vada chatul spamat de cacaturi si certuri. Nu ai explicat nimic, mi-ai spus direct ca daca nu iti scot gagul am reclamatie. As face screenshot dar u@ nu se vede in consola. Totusi, cred ca nu am ajuns admin aiurea si cuvantul si deciziile mele sunt credibile dupa atat timp petrecut pe serverul asta. 🙂

     U@-ul se foloseste nu pentru a implora si ameninta adminul, ci pentru a anunta un codat. Orice admin corect iti va da ban daca vorbesti aiurea pe u@

     Ultima chestie, nu o sa ma las niciodata intimidat de prostia asta cu "iti fac reclamatie". Oricine poate sa imi faca 10 reclamatii, nu o sa dau niciodata inapoi de la ce am facut doar pentru ca primesc o reclamatie. Eu stiu ca tot ce fac e conform regulamentului si conform regulilor bunului simt, nu ma va speria niciodata o reclamatie.

     Este o reclamatie pentru un gag de 5minute primit pe drept, nu cred ca avem nevoie de alte convingeri sau pareri, este o reclamatie inadmisibila care denota ce fel de caracter ai.

Editat de divines
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi se pare normal sa va aparati intre voi fara sa aveti vreo dovada clara. "Cearta" pe care o aveam eu hpex nu era vulgara sau sa afecteze pe altcineva in anafara celor putin mai emotivi, ca tine. Amenintarea cu reclamatia de care zici tu a survenit dupa repetate intrebari "cu ce am gresit", raspunsurile tale fiind tot timpul de genul sa nu mai folosesc u@ si ca nu ai tu chef sa vezi cum ne certam noi. Inteleg ca iti este greu sa recunosti ca ai cam dat gag-urile la repezeala, dar totusi mai sunt si jucatori de 30+ ani care vor doar sa se relaxeze la un joc atunci cand au timp. Probabil m-ai confundat cu tipul cu "Preput" in nick care injura din 5 in 5 minute.

 

Ca idee....

Conform regulamentului:

- limbajul vulgar, înjurăturile și jignirile la adresa altei persoane sunt interzise [gag/mute/silence și în cele din urmă ban]

- nu este permis spamul (folosirea abuzivă și fără rost) la microfon sau în chat [gag/mute/silence]

- solicitarea abuzivă de schimbare a mapei este interzisă [gag/mute/silence]

- nu aveți voie să chemați lumea la competitiv [gag/mute/silence]

 

Tot din acel regulament:

- adminii au obligatia sa aiba o dovada in cazul in care playerul depune o plangere/reclamatie

 

Cine are acces, cred ca poate sa vada toata discutia. Din cate observ nu apare in chat ce ti-am scris pe u@.

 

Si apropo....nu am implorat pe nimeni sa mi se scoata gag-ul ci doar am spus ca nu mi s-a parut corecta decizia ta....este totusi o diferenta.  In alta ordine de idei, este clar in ce directie s-a dus acest topic si consider ca nu isi mai are sensul. Nu ma interesa sa primesti vreun demote sau ceva de genul, dar m-a deranjat atitudinea ta de superior.

Seara buna!

Editat de TheHitman
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te rog sa pui si dovada cu acel spam de care zici...aaa...da. Nu ai...La fel ca si acele avertismente...eu joc de obicei cu voice 0, asa ca daca nu a fost vreun msay nu as fi

avut cum sa aud. Se poate inchide acest topic. Este destul de clara treaba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Stf a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.