Sari la conținut

Casti bune de gaming ASUS TUF H5


case

Postări Recomandate

     TUF este acum o serie de produse pentru gaming mult mai accesibila decat ROG. ASUS a facut cateva schimbari la sfarsitul anului trecut pentru a imparti mai bine produsele. Castile TUF H5 sunt primele din noua serie si consider ca sunt foarte bune pentru gaming.

     Ce conteaza foarte mult atunci cand vreti sa alegeti o pereche de casti? Pai sa se auda bine, toata lumea cauta acest lucru. Dar consider ca pe langa sunetul de buna calitate pe care toata lumea il cauta, sunt alte lucruri care conteaza cel putin la fel de bun.

     Castile ASUS TUF H5 exceleaza din multe puncte de vedere. In primul design-ul este cel cu care vei lua contact in prima instanta. Nu pot spune ca plasticul imi place, sigur se gasea unul mai calitativ, dar greutatea este punctul forte. Vreau sa spun ca sunt foarte usoare si foarte confortabile.

 

TUF H5 2                  TUF H5

 

     Sunetul in schimb este foarte bun. Fata de alte perechi testate de mine am observat ca bass-ul este mai slabut si sunetele inalte sunt mai clare, mai accentuate. Insa acest lucru se poate rezolva din egalizator.

     Ce mai conteaza in schimb este virtualizarea sunetului la 7.1. Asa ca daca ai jocuri in care sunetul este in acest format o sa te bucuri de o auditie excelenta. Dar trebuie sa le conectezi prin USB.

Tehnic vorbind castile au difuzoare de 50mm, 32 Ohm impedanta si frecventa de raspuns intre 20Hz si 20kHz. Le poti conecta prin jack sau USB si sunt compatibile cu PC, Xbox, PS4 sau MAC.

 

sursa: arenait.ro

  • Like 2

" Beneath this mask there is more than flash.

Beneath this mask there is an idea, and ideas are bulletproof. "

"“I was silent, but I was not blind.”

JrydLpv.gif

www.usp.ro

Discord: case#6459

My servers & USP SERVERS:

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • case a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.