Sari la conținut

Cerere Unban


youngarhitect

Postări Recomandate

1. Profil jucător: https://steamcommunity.com/id/youngarhitectro

2. Link detalii ban: https://bans.ro/go.evict.ro/admin/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:420242896

3. Descrie situația: Eram intr-o situatie de 3v4 pe mapa cache, eu am scris in chat ca nu e voie B, atunci jucatorul Bear.exe a inceput sa scrie in chat ca pot sa mearga unde vor ca nu sunt admini pe server, el a continuat sa imi zica asta, dupa nenumerate runde in care acestia s-au dus in site-ul B, eu am continuat sa le spun ca nu e voie sa se duca in B, iar atunci jucatorul Bear.exe care beneficiaza de VIP / ADMIN a inceput sa ma injure, la randul meu l-am injurat si eu pe el, atunci Adminul DEI mi-a zis ca nu e voie sa injur admini, in conditiile in care el ma injurase primul, atunci el mi-a dat un gag de 30 de minute, am inteles si am trecut peste, dar dupa aproximativ 1 minut acesta mi-a dat ban permanent, consider ca am fost neindreptatit, sper ca banul sa fie ridicat, iar acesti admini sa fie sanctionati, multumesc!

4. Dovezi: https://imgur.com/Crfhbd0

                   https://imgur.com/YrB7iIY

Editat de youngarhitect
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 minute, Dei NXS.RO a spus:

1 nu Tea înjurat beat 2 am zis sa încetezi cu înjurăturile și ai zis ca te pisi pe mine nu agreez faze de genul . După ce ca ești prost mai și clacsonezi  . 

m-am referit la el cu injuratura aia, in plus am dovada mai sus;)

uita-te inainte sa iti dai cu parerea aiurea

Editat de youngarhitect
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

coaiele mele ai intrat pe server si ai inceput sa mi comentezi aneu de parca ne stim de 10 ani, apoi cand m am luat de tine ai inceput cu lasa ca ii zic eu lu snd! iti iei tu remove, nu trebuia sa iti dea dei ban, trebuia sa intri ct la mine sa iti zic vreo 2 de sanatate sa te potolesti cu arogantele astea toxice.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 minut, Stf a spus:

Off: https://imgur.com/a/Q7MmiIR

On: Inainte sa il injuri ti-am zis sa ii faci reclamatie daca te simti neindreptatit.

am injurat inainte sa-mi spui asta, si am injurat pentru ca m-am enervat, dar nu este adevarat ce zice Dei, deoarece am mai sus dovada ca badBear m-a injurat prima data,  in plus, daca regulamentul spune ca avem voie B doar daca suntem mai multi de 5vs5, inseamna ca trebuie sa il respectam, ma rog, daca chiar nu imi iau unban, dupa ce mi-am petrecut 200 de ore pe acest server, in conditiile in care nu am mai avut niciodata o reclamatie de la un admin, in afara de un ban de 5 min primit mai de mult, ar fi chiar aiurea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 minut, iTheo0205 a spus:

Deja prinzi mult tupeu de copil transpirat,potoleste-te.In regulament nu scrie asa ceva,ti-ai cautat-o.Nu cred ca bear/dei mint.Contra unban,daca chiar vrei unban 5e la snd

ce nu scrie in regulament? am dovezile mai sus, uita-te si dupa poti sa iti dai cu parerea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar acum, iTheo0205 a spus:

Off:Scuze ptr dublu post

On:Da-mi si mie qoute in regulament unde scrie asa ceva si eu nu ma mai bag.

 

am zis sa te uiti la dovezi, dar vad ca nu eu am mentalitate de copil aici, ci tu,  eu am fost injurat primul, dupa care am injurat si eu, imi mentin parerea initiala si astept ca si alti admini sa isi dea cu parerea, multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 minute, badBear a spus:

pro unban, nu se merita permanent, o sa ai banul scos cand intra cineva cu acces

 

TC

multumesc, imi pare rau ca te-am injurat, doar ca m-am enervat pe loc, meritam un gag, mute sau kick, dar consider ca nu trebuia sa primesc ban permanent!

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.