Sari la conținut

Awny

Premium
  • Număr conținut

    334
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    4

Postări postat de Awny

  1. Nume: Andrei
    Vârsta (minim 14):16
    Nick: aWnY
    Profil jucător: https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:1:493632320
    Ore jucate pe server:185 ore 44 min 24 sec
    Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: da
    Ai dat like paginii de facebook a serverului?: da  https://imgur.com/a/SBTwVeH
    Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: da
    Ai intrat pe serverul de discord al serverului? da
    Ai citit regulamentul?:poate

  2. Vești amestecate pentru fanii Tesla. Conform statisticilor oferite de compania americană și valabile pe al treilea trimestru al anului (iulie-septembrie 2019), brandul producător de modele electrice a reușit să-și depășească recordul absolut de producție, atingând un volum de 96.155 de unități, cel mai mare din istoria companiei. Cu toate acestea, compania a scăzut pe bursă după anunțarea rezultatelor din simplul motiv că livrările (97.000 de unități) nu s-au ridicat la nivelul anunțat ca obiectiv (99.000).

    Foarte interesant este faptul că 79.600 dintre cele 97.000 de mașini livrate sunt reprezentate de diferite versiuni ale lui Model 3, cel mai accesibil model al gamei adunând astfel în jur de 82% din vânzări. 

    Paradoxal, succesul lui Model 3 le cauzează probleme de profitabilitate celor de la Tesla, care se află în situația în care marja de profit per mașină vândută este mai mică decât în cazul lui Model S sau Model X, modele mai scumpe ale căror cifre de vânzări se află în scădere. 

    357871l-610x390-b-dfbaced1.jpg

    Sursa:Automarket

  3. Costurile foarte mari ale tranziției către mașinile 100% electrice îi determină pe constructori să caute parteneri de cursă lungă în dezvoltarea vehiculelor cu emisii zero.

    Grupul VW și-a comunicat deschiderea către astfel de colaborări și poartă deja negocieri cu diferiți constructori cu care să împărtășească tehnologia necesară mașinilor electrice.

    Plaftorma PPE (Premium Platform Electric), cea care stă la baza modelelor electrice din grupul VW, ar putea fi utilizată în curând și de alți producători, potrivit lui Ulrich Widmann, directorul de dezvoltare din cadrul Audi.

    “Există interes și avem discuții. Împărtășirea tehnologiei pentru generarea efectelor de scară este singura cale prin care mașinile electrice pot să devină viabile, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere ecologic,” a declarat Widmann.

    Oficialul nu a dorit să numească producătorii cu care grupul Volkswagen poartă negocieri în acest moment. VW are deja un parteneriat tehnologic cu Ford, în timp ce analiștii speculează posibile înțelegeri cu producători precum Aston Martin, McLaren, Maserati, fără să excludă BMW și Mercedes-Benz.

    VW negociazÄ Ã®mpÄrtÄÈirea platformei sale pentru maÈini electrice cu alÈi producÄtori: âExistÄ discuÈii Èi interesâ - Poza 1

    Sursa:Automarket

  4. Peugeot anunță o cerere peste așteptări pentru primul său model electric e208. Șeful constructorului susține că Peugeot a primit 40.000 de “lead-uri calificate” pentru noul 208, dintre care jumătate au fost pentru versiunea electrică a modelului.

    “Un sfert din pre-comenzi sunt pentru e208. În acest moment, putem să mărim producția lui e208 la 20% din totalul de 300.000 de unități pe an,” a punctat Jean-Philippe Imparato, CEO-ul Peugeot. 

    Până la anunțarea listei de prețuri, francezii au început să promoveze în unele piețe o ofertă de închiriere pentru Peugeot e208, cu rată lunară de 300 de euro pe 4 ani și un avans de 2.400 de euro.

    Potrivit informațiilor neoficiale, prețul de achiziție al versiunii de bază pentru e208 ar fi de 31.000 de euro.

    Peugeot anunÈÄ o cerere peste aÈteptÄri pentru electricul 208: âAvem peste 20.000 de clienÈi interesaÈi de e208â - Poza 1

    Sursa:Automarket

  5. Aston Martin traversează din nou o perioadă mai puțin fastă, ce pare să fi început din momentul listării companiei la bursă.

    În numai un an de la listare, valoarea de piață a companiei a scăzut cu 75%, de la 4.3 la 1.1 miliarde de lire sterline, conform Daily Mail. Presa britanică scrie că, în ultimul an, Aston Martin a pierdut zilnic circa 9 milioane de lire sterline, iar speranțele companiei se leagă foarte mult de lansarea primului său SUV, respectiv Aston Martin DBX.

    În contextul actual, constructorul și-a redus așteptările pentru anul acesta, invocând “slăbiciunile” unor piețe europene, printre care și Marea Britanie.

    Aston Martin estimează vânzări de 6.300 – 6.500 de unități în acest an, în scădere față de obiectivul inițial de până la 7.300 de mașini. Totodată, britanicii au spus că vor reduce și cheltuielile cu investițiile la suma de 300 de milioane de lire, față de cele 320-340 stabilite de curând.

    837731l-610x390-b-a60e639e.jpg

    Sursa:Automarket

  6. Audi este unul dintre constructorii care a pregătit o strategie clară cu privire la viitoarea gamă de modele electrice. Nemții au intrat în noua eră cu SUV-ul e-tron quattro, iar în perioada următoare vom face cunoștință cu versiunile de serie ale conceptelor e-tron GT, e-tron Sportback și Q4 e-tron.

    Dar designerii și inginerii Audi continuă să dezvolte noi produse, iar în urmă cu puțin timp, oficialii companiei au publicat o imagine teaser care anunță un concept electric nou.

    Conform unor surse apropiate constructorului din Ingolstadt, viitorul concept va avea dimensiuni apropiate de cele ale actualului A7 Sportback. În plus, varianta de serie a noului concept va miza pe platforma PPE (Premium Platform Electric), arhitectură pe care Audi o dezvoltă împreună cu Porsche.

    Această platformă nouă ar urma să fie utilizată atât pentru sedanuri, cât și pentru SUV-uri. În schimb, arhitectura J1, cea utilizată de Porsche în cazul noului Taycan va fi rezervată modelelor sport, viitorul e-tron GT fiind unul dintre acestea.

    832720l-610x390-b-2c5b1086.jpg

    Sursa:Automarket

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.