--> Sari la conținut

EZMF™

Member
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de EZMF™

  1. Ce mi s-a parut amuzant este ca nu facea nimic suspicios cand stateam pe el, si cand ma duceam din nou la echipa adversa el incepea sa faca numai prefire-uri,si btw nu am niciun demo pentru ca nu aveam la ce sa fac cand stateam pe el.
    A si de ce nu joci pe contul main?

    • Haha 2
  2. La 21.05.2020 la 3:10, ⭐Puf De Păpădie a spus:

    Unde te grabesti chiar asa?? 

    1. E a doua cerere de up care o faci dar nu au trecut 30 de zile de cand ai luat admin.

    2. Ieri a postat o reclamatie BGD unde cica tu erai martor la cele spuse, nu te-ai deranjat sa vii pe acolo desi ti-am dat tag. 

    3. De cate zile ai admin ai fost prezent la o singura cerere de unban, o singura cerere de admin si 3 cereri upgrade.  Cu siguranta poti mai bine nu??

    Momentan contra pt aceste motive, cum asteapta altii sa faca cerere de upgrade cred ca poti si tu sa o faci. 

     

     

    +1

  3. Acum 22 ore, ☁ 𝘼𝙍𝙍𝙀𝙎 a spus:

    Salut, eu vin cu o propunere legata de vip. Am inteles ca sunt 3 tipuri de vip (sa le numim "Bronze / Silver / Diamond") as zice ca la cel Bronze se dea doar siringa cu 100hp respectiv 150 armura, cel Silver: Siringa, 103hp/150ar, double jump si la cel Diamond: Siringa, 105hp/200ar, B-Hop (fara double jump) asa avand fiecare de ales. Eventual sa se faca cate un vip test pentru fiecare in parte. 

    Cat despre preturi, aici depinde de fiecare Owner sau nu stiu cum cadeti de comun acord. 😄

    Sunt de acord cu arres si poate ar putea ramane la aceleasi preturi.Cat despre viptest ati putea pune cooldown in felul urmator, ca sa nu se poata abuza de ele:
    -vip bronze 10 ore

    -vip silver 15 ore
    -vip diamond 24 ore
     

  4. Acum 15 ore, Robert. a spus:

    Ce a spus si puf, sa se scoata !admins, nici nu stiu de ce ati bagat-o iar, pentru admini cel mai vital e sa se scoata si sa se gaseasca o metoda mai buna de facut demo. 

    +1

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.