Sari la conținut

senz0_

Banned
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de senz0_

  1. Contra ii dai lu ma-ta sa o fut in gura ai tu cnp la 12 ani baga-mi-as toat pula in gatu tau sper sa mori sa o fut pe ma-ta nu fac eu poezie aici pentru copii ca si tine sper sa muriti Plangi aici \/ pentru ma-ta ii trebuie apa e prin canale la  futu cu sobolani fututi mortii ma-tii de jegos sper sa dai in ebola daca te gasesc te bag in canale cu ma-ta si iti vand casa pentru 0.00000000000001 ban pentru ca stai intr-un hambar Daca o sa ai copii sper sa mori asa cum a murit tactu in canal baga-mi-as pula in gura ta de prost Uite o compunere de 80 de cuvinte baga-mi-as pula-n gatu tau sa o fut eu pe ma-ta , a stai daca o fut se infecteaza ca are bolii, Ma-ta a gresit ca te-a facut fututi mortii ma-tii de jegos esti doar  un copill care nu stie nimic baga-mi-as pula-n gatu tau de jeg sper sa mori maine de nu autobuzu peste tine. Daca mai comentezi jur ca intru peste tine in casa si iti sparg pc-ul baga-mi-as toata pula-n in gatu tau de retardat sa o fute un babuc de ala de 90 de ani pe ma-ta Burdufu ma-tii.

  2. ★ Nume real:Jack 
    ★ Nickname: senz0_
    ★ Ore jucate pe server (link gametracker): https://imgur.com/a/aigSB
    ★ Vârstă (minim 14 ani):15

    ★ CNP (Primele 4 cifre):5202
    ★ Steam ID (numeric): STEAM_0:0:181205032
    ★ Motiv pentru care vrei Helper? (minim 80 cuvinte): Eu vreau acest grad pentru a ajuta serverul si pentru a il face mult mai frumos si mai mare. Am mai fost admin si pe alte servere si stiu foarte bine ce trebuie sa fac ^^

    ★ Grad-ul Dorit:Helper

    ★ Esti dispus sa donezi pentru serverul nostru?: As vrea sa donez 
    ★ Ai citit regulamentul?: jailbreakreguli2017
    ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?:Da!

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.