Sari la conținut

Nea Caisa

Member
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de Nea Caisa

  1. 1. Am 26 de ore cum se vede din imagine , minimul este de 25 te rog sa nu mai minți 

    2. Olister acest om nu-l știu , nu am auzit de el , nu îl am la prieteni , nimic , și voi amândoi pot sa spun același lucru râdeți de prostia voastră :-)

    3. Love , te rog înțelege că ești un ,,owner responsabil ,, știi tu despre ce vorbesc și de ce nu îți i-a nimeni apărarea , defapt doar pentru pile ... ( Trist) când ai vrut să discutăm despre vânarea pe care ai vrut-o sa mi-o dai mai înjurat repede și ai inceput sa zici că nu știi cum să te exprimi că vai că ești din alta tara și nu știi romana dar înjurăturile și tot le știi nu ? ( Mai da tu counter ) 

    Sniper va trebuii la un moment dat sa testeze admini și să nu ia doar bani .

    P.S. : Sniper , dacă vrei o comunitate mai mare și mai puternică ți-am spus și în topic , testează admini că sa vina și alții și poți ieși pe plus cu banii in loc să-i lași pe ceilalți .

    • Love 1
  2. ★ Nume real: Raul
    ★ Nickname: Jerry on drugs CSGO500
    ★ Ore jucate pe server (link gametracker): https://imgur.com/a/Kxldu
    ★ Vârstă (minim 14 ani): 15 ani

    ★ CNP (Primele 4 cifre): 5202
    ★ Steam ID (numeric):  STEAM_0:0:138687334
    ★ Motiv pentru care vrei Helper? (minim 80 cuvinte):  Da stiu cred ca va aduceti aminte de mine =]] , imi pare rau si da.. Acum vreau sa o iau de la capat .. vreau acest grad de helper(pleonasm) deoarece vreau sa dau o mana de ajutor serverului , vreau sa dispara toti toxici care sunt pe server ( pe care*) . A da inca ceva am o experienta ridicata in comenzile de admin si restul am mai fost admin si pe serverul asta doar ca mi-am batut joc si vreau sa iau totul de la capat(repetitie). Vreau sa ii invat pe altii lucruri pe care* nu le stiu.

                                           PS: nu cred ca cineva o sa faca mai mult de 80 de cuvinte dar eu mi-am zis povestea si opinia. Sper ca voi fi acceptat in comunitate cum am fost inainte . A da inca ceva ai putea a testezi admini sa vezi daca isi fac treaba adica sa intri cu un nume sau ceva gen si sa faci troll. Just an idea :D

    ★ Grad-ul Dorit: Helper(pentru inceput)

    ★ Esti dispus sa donezi pentru serverul nostru?:  Desigur :D
    ★ Ai citit regulamentul?:  "jailbreakreguli2017"
    ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?:  Da

    • Love 1
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.