--> Sari la conținut

Piciul

Ex Staff
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Piciul

  1. Chiar acum, CosmiN 2K17 a spus:

    hai ca iti da tie 10 euro pe jafu asta

     dispari de aici, milogule )))

    Milog in sensul ca ai bratul cat furculita ?

    OFF: Urmatorul

    • Angrry 1
  2. @TheAssassinRO Depinde ce accese detine si unde le detine,daca ai supervizor nu inseamna ca ai acces deplin pe tot forumul.

    Categoriile in sine sunt bune la fel ca si propunerea dar daca dupa 2/3 zile dupa crearea lor e pustietate totala e cam degeaba

    PRO,te stiu ca te poti ocupa de ele si ca esti cu capul pe umeri.

    • Haha 1
  3. Nu cred ca isi are rostul adaugarea " drag and drop " cand exista x site-uri de partajare si distribuire,intr-adevar daca nu vrei sa le folosesti exista n hook-uri legate de aceasta propunere.

    Autentificare prin google vad ca este adaugata si nu cred ca este nevoie sa adaug ceva

  4. Sincer sa fiu reclamatia asta e hilara deoarece respectivul moderator poate a facut o simpla greseala postand de 2 ori fara sa bage de seama.

    Din punctul meu de vedere nici macar un avertisment nu ar trebui sa primeasca,e o simpla greseala nu altceva.

    CONTRA

  5. RPG-ul daca nu ai un mod stabil bine configurat si fara bug-uri in cateva saptamani / luni fara o promovare facuta pe YT ajungi la 10-15 jucatori pe zi. Cat despre CS:GO,acum ca toti au cate 2-3 servere de in comunitate nu sunt si multi jucatori care sa se joace avand in vedere numarul codatilor care vor intra pe el.

    50/50 pentru ambele,poate spre RPG este o inclinatie mai mare avand in vedere numarul mare de jucatori si de reclamele facute de voi si respectivii admini zic ca se merita.

    • Angrry 1
  6. Chiar acum, kaZzy a spus:

    Si carei problema ca am eu grade pe multe comunitati?

    Daca o luam asa ar insemna ca fiecare membru din staff ar avea voie sa detina alte functii pe diverse comunitatii,no ? adica ca si exemplu' ar fi daca cineva din staff,oricare,sa fie prins cu alta functie pe alta comunitate primeste remove instantaneu,nu ?

    Pe intelesul tau ar fi ca nu este corect fata de altii membrii ca tu sa ai accese pe altele.

    Sunt de acord ca accesele tale sa fie inlaturate,pe scurt ori aici ori acolo

    • Like 1
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.