Sari la conținut

Qubicon

Ex Staff
  • Număr conținut

    219
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Postări postat de Qubicon

  1. Ceea ce stii tu sa faci, de fapt, se rezuma doar la asta si la watermark-ul pe care-l pui pe lucrari (ca spre deosebire de mine, acel logo nu-ti apartine). :))

    Avand in vedere "hopul" dintre lucrarile tale si cele modificate, ma mir cum de nu ti-a dat cineva report pentru tentativa de rip. 

  2. Tipic. Diferenta este ca tot portofoliul tau consta in a modifica ceva gata facut... iar rezultatul este pe masura - un kitsch.

    Nu neg faptul ca si eu am folosit proiecte pentru animatii, insa spre deosebire de tine, nu ma rezum decat la asta. 🙂

  3. Artwork-uri? :)) Calm down. Majoritatea sunt niste template-uri modificate, lucruri facute dupa tutoriale si chestii nonsens.

    Esti un incepator si se vede asta. Nu incerca sa atragi atentia degeaba...

  4. Nu ai inteles absolut nimic din ce am zis. Faptul ca iti poti alege dimensiunile pentru semnatura in cazul de fata nu scuza ideea ca nu se intelege nimic din ceea ce ai facut. Sunt prea mici, de asta.

    Este irelevant cate layere ai folosit atata timp cat nu pot distinge asta.

     

    Apropo, stilul asta este depasit. Get over it.

    • Haha 2
  5. Semnaturile - sau tag-uri, cum le mai zic unii - sunt prea mici si nu se intelege mai nimic. Arata ca si cum ai fi descarcat cea mai mica versiune de pe shutterstock. xD

    E interesant ca incerci sa pui smudge pe avatare. In rest, sunt kinda basic tho...

    Imi place acest text minimalistic de aici.

  6. Acum 6 minute, Adi100 a spus:

     

    Frumoasa mentalitate, daca ma uit la colo sunt RATAT? Asa pot spune si eu despre tine, daca te uiti la Calinacho esti un ratat. Daca iti spui parerea despre unu doar vazand la cine se uita e naspa atunci.

     

     Daca te consideri ratat si afectat de ceea ce am spus inseamna ca faci din parte din acel fanbase.

    Nu mai am nimic de spus.

  7. Acum 8 minute, Deea. a spus:
    • Trebuie să aveți un numar de posturi mai mare sau egal cu 35. Această regulă nu se aplică celor ce au gradul de Premium User . (Cererea va fi respinsa)

     

    Respins. Topic inchis.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.