Sari la conținut

red-

Banned
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

Postări postat de red-

  1. da bravo ma, simon a dat box, ct erau liberi, au trecut 20 de secunde, si el venea dupa mine si tragea cu arma, apoi vii tu, care iei la rost pe toata lumea si tu stii jb cat am uitat eu si comentezi. oricum, dovada n-ai, si ti-ai chemat prietenii pe porumbelu si pe celalalt care nu stiu cum il cheama, sa dea pro la reclamatie ca sa ramaneti voi adminii incapabili pe server. doar eu stiu cat se plange lumea de voi, hai pe server ca iar sunt adminii astia incapabili. si daca comentati atat, ca nu intru pe server, eu niciodata cand intru nu va vad. oricum, ar trebui sniper sa faca curatenie in staff daca I-ar pasa catusi de putin de server asta, ca sa stiti eu am luat admin sa ajut pe server, nu m-am rugat de el, sau am donat.

    1 hour ago, Mr.MaXi said:

    Pro

    Oricum Red nu intra si nu se ocupa de nimic si cand intra intra si se da mare si nu se ocupa 

    toti de pe server pot sa iti zica ca ma ocup, chiar foarte mult, in schimb tu nici mute nu iti dai, te oftici ca te omoara, urli si injuri in microfon, iti dai freeday, si cand iti dau mute ca urli peste simon si ai microfon de cacat, iti dai tu unmute si faci pe smecheru cu mine ca e de la castile mele.

     

    1 hour ago, GabyKVMI said:

    Pro, e vai si amar de capu lui..

    in primu rand nici nu stiu cine esti, si nu se da pro pe motiv vai de capu lui, daca ai fii citit regulamentul ai fi stiut asta.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.