Sari la conținut

Moose

Member
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

Postări postat de Moose

  1. 1. Numele tau in joc: Moosky
    2. SteamID: [U:1:198556756]
    3. Adminul care te-a banat: Kyobi Europa.usp.ro
    4. Motiv: wallhack
    5. Dovada: nu este necesar
    6. Data+ora: 21.03.2022 in jurul orei 22:30

    Astept dovezile domnule Kyobi csgo

  2. Numele Tau : Moosky
    Numele Admin-ului Reclamat : Kyobi Europa.usp.ro

    Motivul Reclamatiei: ban permanent
    Dovezi (Obligatoriu) : nu cred ca e nevoie

    Martori (Optional) : Xeno si altii nu am mai retinut ca el era top fragger
    Alte Adaugari: m-am jucat si eu cred ca 10runde in care fac 1kill pe runda cel mult sau la doua runde si imi iau ban permanent pt wallhack =))))) Ce e frate asta? Imi iau ban pe pile sau pe frustrare aici ca nu prea inteleg, cum are fiecare grad aici? 😄 Astept demo-ul acela sa vad ce crede el wallhack atat de clar de mi-a dat ban instant, un incepator cu 2ani de experienta in cs probabil

  3. Numele Tau : Moosky
    Numele Player-ului Reclamat : across

    Motivul Reclamatiei: se joaca cu wall fara rusine pe server si n-au adminii o treaba cu el, are deja gold nova master si inca joaca cu codu.
    Dovezi (Obligatoriu) : https://drive.google.com/file/d/17QNcTgV5LjR3v8Rqpbwk3TJ-dVMhzf68/view?usp=sharing

    Martori (Optional) : cine se vede in poza, dar sunt numai copii oricum
    Alte Adaugari: nici nu cred ca trb sa comentez video urile 🙂 se poate vedea cum i pusheaza 5 runde la rand fix unde sunt ei mai ales in al 3lea video ...poate ia si copilu asta ban pe profil si discord, ar fi o idee.

  4. Am inteles, ai inchis ochii si n ai citit tot, sau urmarit video ul macar pana la final, iti mai zic a 2a, nu ai nici macar o treaba cu baza reclamatiei...da pai a situatiei de fata, daca te intreb acum motivul reclamatiei, iti pun la pariu ca o  sa imi scri mie ca a fost datorita faptului ca nu i-a dat mute cand am dat eu pe u@ :)))))))) deci e clara pierdere de vreme sie  pacat, nu o sa facem decat sa spamam aici thread-ul, deci nu are rost sa mai continuam si sper sa inchei o data subiectul asta.

  5. Eu vreau sa vad ce parere are zlow de baietelul asta care intra sa se joace si daca i zic eu ca ma injura lumea de fata cu el, un "super-moderator" al comunitatii, acesta imi zice "asa si bravo lui" si isi vede de joc in continuare =))) mi se pare penibil si merita sanctionat, copii astia care pun mana pe grad si se cred deja vreo divinitate  :)))

  6. Acum 7 ore, JUNNKYEE a spus:

    O reclamatie patetica, pentru un gag intarziat nu poti face reclamatie, nu reprezinta un motiv, pentru care sa reclami un admin. Filmuletul nu poate reprezenta o dovada ca adminul nu i-a aplicat player-ului o sanctiune(daca i-a dat gag dupa ce ai facut dovada?), deci dupa pararea mea reclamatia nu isi are rostul.

    Contra

         Comentariul acesta a fost irelevant mai exact. Nu ai o treaba cu subiectul sau adminatul in general. Ai venit si tu sa te bagi in seama unde nici macar cel acuzat nu a comentat dupa 24h de la postare dupa ce l-am si atentionat verbal pe server ca are post si sa verifice forumul =)))) "un gag intarziat" se vede clar cum trecusera deja 2runde full de cand a injurat si cum o data pe runda l-am atentionat sa l avertizeze sau ceva si acesta mi-a raspuns ulterior "asa si bravo lui" tu numesti un gag intarziat...? Tu esti pe bune ?XD "nu poti face reclamatie" ba pot si am si facut, nu ai tu vorba in a lua decizia asta. Reprezinta un motiv ce consider eu ca merita post si dupa vor fi sau nu luate masuri in functie de conducerea serverului.

         Precum am precizat, nu ai o treaba cu adminatul, nu sti ce e aia o consola sau ce e acela un log, eu cand am gresit mi a fost atrasa atentia cu replici neprecizate de catre mine in post faza intamplandu-se cu 1/2 zile in urma cu screenshot uri, exista log, unde se verifica orice, asa ca lasa vrajelile astea cu mine ca nu suntem pe gta:)))). Dp ce un jucator incepuse sa bage muzica de la adversari si a scris un baiat(ce se observa si in video-ul dovada) in chat i-a luat nu mai mult de 10secunde sa-i de mute la acel individ, deci poate da cand vrea, doar ca mai putin atunci cand nu-l intereseaza.

         Prin urmare, prefer sa va abtineti in a scoate tot felul de prostii si sa le aruncati aici pe tastatura ca e degeaba... :))) si daca si daca dar daca, e clar ca n-aveai ocupatie sau copilul reclamat e tovaras cu tine. Sper sa nu mai comentezi si sa lasi pe cineva cu putere si capacitate de intelegere sa ia o decizie ca tu cu vorbele astea ale tale nu influentezi nimic aici, stai linistit.

  7. Numele Tau : Moosky
    Numele Admin-ului Reclamat : SumahaR.dll

    Motivul Reclamatiei: ma injura un baiat random in chat de morti ca dc nu merg cu el, cu grad in echipa cu mine :D. Il intreb DE 2 ORI admine ce facem, asta injura de fata cu tine si omu imi raspune pe voice bravo lui frate =))) frumos staff, m-a lasat fara cuvinte
    Dovezi (Obligatoriu) : http://www.girlshare.ro/3770131392.5

    Martori (Optional) : -
    Alte Adaugari: super de treaba baietii din staff vad, te pui bine cu ei si injuri pe cn vrei.

    • Like 1
  8. Numele Tau :  Moosky
    Numele Admin-ului Reclamat :  denese always agheu

    Motivul Reclamatiei: ban fara un motiv intemeiat
    Dovezi (Obligatoriu) : se observa cum scrie sus -Profil Public-, nu privat, deci nu incarc nimic din regulamentul serverului!

    http://www.girlshare.ro/3770121091
    Martori (Optional) : Xeno
    Alte Adaugari: m a luat direct cu ai 2min sa pui orele pe public sau ban 🙂 am intrat am pus profilul pe public si dp i am scris ce sens are oricum sa ai orele pe privat? Intra nonprimeri cu conturi facute saptamana trecuta cu cate 1500ore, ORELE SE FARMEAZA FREE pe FreeHourBoost.com ca idee si cand esti offline. Ma rog, trecem peste, dupa care mi a dat mesaj dupa 2/3minute, moosky ai ban ne auzim. Am profilul pe public, cu tot cu inventar, avand mai multe service medals decat toti adminii dp server ce poate deduce ca am destule ore, din mii de meciuri jucate, ce treaba au orele ingame daca sunt pe privat cu profilul care este clar public? Regulamentul nu interzice asa ceva, e ceva fara sens, cum am mentionat mai sus.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.