Sari la conținut

LennyS

Member
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de LennyS

  1. eu      unul        sunt     pro,    baiatul    s-a   descurcat    ca   admin   in    trecut,   chiar   daca    si   l-a   pierdut   din   cauza    inactivitatii.

    edit:nu   stiu    ce   are    butonul   meu    de   space    XD

    • Haha 1
  2. Salut!Dupa cum poate ati observat  nu am fost activ in ultima saptamana si vreau sa imi cer scuze pentru asta.A trebuit sa plec in Italia, asa ca nu am mai avut cum sa intru pe server, insa vreau sa imi cer scuze si pentru ca nu am facut o cerere.Sper sa ma intelegeti si vreau sa va spun ca saptamana asta voi incerca sa fiu cat mai activ!

  3. Marvi, poate aveai vreo sansa de unban daca nu aveai atata tupeu.Daca am gresit, imi asum, insa mi s a parut suspect la faza cu Theo de pe mid, cand el mergea cu shift.De aici nu ma mai ocup eu.Peace.

  4. contra, o reclamatie facut degeaba.insa precizez si faptul ca vulkan nu trebuia sa foloseasca comanda de ban, ci mute si kick in cele din urma.cat despre wanted, i-am dat si eu de 2 ori mute si kick datorita limbajului.atat am avut de spus.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.