Sari la conținut

icy

Member
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de icy

  1. Nick: [numele tău de pe server]
    Nick admin: [numele adminului care te-a banat]
    STEAMID: [scri status în consolă, necesită să fi conectat pe un server]
    Motiv: [motivul pentru care ai fost banat]
    Dovezi: [dovezi care să ne ajute să înțelegem mai bine ce s-a întâmplat]
    Alte precizări:

    Cererile lipsite de dovezi nu vor fi luate în considerare.

     

    Fa alta cerere dupa modelul asta.

    • Like 1
  2. Cati ani ai copilule? Tot ce stii e sa vorbesti urat, sa fii enervant si sa ameninti ca faci reclamatie pe forum. In poze nici macar nu apare numele lui Pierre, ci al lui Eviukarius. "si daca nu vreau?" "sa vedem ce zice si forumul k?" Ba eu ti-as da direct ban la ce enervant esti. De pe forum oricum meriti remove pentru ca numai asa stii sa il folosesti.

  3. Eu zic sa ai grija ca vorbesti cam urat si te crezi si smecher. Pe dust 2x2 facea bugu ala cu smoke si zicea ca nu avem motiv sa ii dam ban, ca ne vedem pe forum. Ce facea el se numeste troll, daca aveam admin ii dadeam direct ban.

  4. Prima impresia a fost foarte proasta, si ce ai facut dupa a fost urat, Panda, dar eu nu-ti port pica. Imi place ca de cateva zile raspunde repede la cereri si tot. Pe server nu are de ce sa intre, numai sa ne cunoasca pe noi, adminii. Rar se intampla sa nu fie absolut nimeni si sa fie codati. Si cand se mai intampla, playerii care intra foarte des au admini la prieteni si ne dau repede mesaj.

    • Like 1
  5. Acum 1 oră, D3vyd a spus:

    uni au teze si examene in zilele astea si sa stii si tu daca faci cerere poti sa lipsesti si 1 luna I-am spus clar la smookey ca nu o sa mai intru nu mai da atat din gura. Si demo trebuie sa il postezi la shock nu aici

    - adminii care lipsesc mai mult de 3 zile trebuie sa fac cerere de invoiere si sa-i anunte pe SOUND si Smookey

     Dupa ce ca intrii din an in paste, mai dai si pro si contra aiurea la oameni pe care nu ii cunosti. In plus, prima oara cand te-am vazut pe server a fost si prima oara cand am intrat eu si mi-ai dat ban aiurea, iar a doua oara, adica zilele astea, ii dai ban unuia cu grad mai mare decat tine. Eu zic sa te linistesti pentru ca, sincer, nu mai meritai gradul, si cand scapi de toate problemele pe care le ai te intorci sa iei grad. Asa pare cel mai corect.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.