Sari la conținut

IA UN LEU

Member
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de IA UN LEU

  1. Din pacate, trebuie sa ma retrag din fuctia de helper a acestui server, doarece nu ma mai simt bine sa ma joc jocuri pe calculator, de la intamplarea de acum 2 saptamani. Dragi staffi ai server-ului jb.evict.ro , va urez distractie pe server, si sa va faceti treaba. 

    Le multumesc si Founder-ului Sniper si Red pentru o experienta atat de frumoasa alaturi de aceasta comunitate plina de oameni respectuosi. Le urez succes si prietenilor mei de pe server care au grad, respectiv: Pepi, RedSpace, Kaneki, Skittles, Evomer etc.

    Poate v-oi mai reveni, dar nu curand!

    Ciao, EVICT ! :(

  2.  Nickname-ul tau: IA UN LEU 

    ★ Durata: 2 saptamani.

     SteamID-ul Tau: STEAM_1:1:1545775

    ★ Motivul inactivitatii: Am o problema destul de grava in familie, au murit niste rude intr-un accident de masina, si vreau sa nu mai intru pe niciun joc ceva timp. 

    ★ Altceva de spus?: -

    • Sad 4
  3. CONTRA / De cand mi-am primit eu helper-ul pe Jb, cred ca te-am vazut doar o data pe server, si nu ai stat mai mult de 1 ora pe el! Daca e sa iei respins, poate altadata!

    PS: FA-TI ACTIVITATEA SI MAI VB DUPA :)

    • Haha 1
  4. 17 hours ago, IA UN LEU said:

     Nickname-ul tau: IA UN LEU <3

    ★ Durata: 6-7 Zile

     SteamID-ul Tau:STEAM_0:0:11101

    ★ Motivul inactivitatii: Teze saptamana viitoare. Respectiv Luni Si Vineri.

    ★ Altceva de spus?: Voi fii pe server decat cate ore pot.

     

  5.  Nickname-ul tau: IA UN LEU <3

    ★ Durata: 6-7 Zile

     SteamID-ul Tau:STEAM_0:0:11101

    ★ Motivul inactivitatii: Teze saptamana viitoare. Respectiv Luni Si Vineri.

    ★ Altceva de spus?: Voi fii pe server decat o ora pe zii, sau poate putin mai mult, dar maxim 2 ore! Trebuie sa invat ff bine deci :)) 

  6. CONTRA / In ultimul timp inainte sa iti iei ban ai inceput sa iti bati joc de toti, sa nu iti mai pese ca esti pana la urma pe un server de cs:go public, si ca trebuie sa ai putin respect. Sincer, nu meriti unban, mi se pare ca nu esti serios deloc si ca nu mai trebuie sa joci pe server-ul asta ca nu mai are rost, faci tot cum vrei tu si ce vrei tu. Data viitoare, daca o sa mai ai sanse, sa fii mai respectuos, pentru ca ,  de data asta , nu mai iei Unban!

    LEU Out! 

  7. ★ Nume real: Darius
    ★ Nickname: IA UN LEU <3
    ★ Ore jucate pe server (link gametracker): bug gametracker, screenshot:https://www.gametracker.com/player/IA UN LEU <3/JB.EVICT.RO:27015/

    ★ Ai avut Ban-uri? daca da spune de ce:Nu, nu am folosit niciodata hack pe acest server sau am trisat!
    ★ Vârstă (minim 14 ani):13

    ★ CNP (Primele 4 cifre):5050 
    ★ Steam ID (numeric): STEAM_0:0:11101
    ★ Motiv pentru care vrei Helper? (minim 80 cuvinte): Vreau sa fiu helper deoarece ma simt in stare de a ajuta acest server pentru a nu mai avea hackeri pe el,pentru a fi cat mai activ,vreau sa imi fac treaba si sa pot ajuta playeri cand au nevoie de un ajutor, sa fiu conectat pe server destul de mult intr-o zi. Cred ca as fi destul de capabil pentru a primii un grad pe acest server minunat, activ, si distractiv, sunt niste oameni foarte buni si respectuosi pe acest server, inclusiv staffi! Sper sa fiu acceptat iar daca e sa nu fiu, sper ca o sa fiu altadata, o sa fiu cat mai activ pentru a nu dezamagii pe nimeni, si pentru a primii gradul , poate meritat ! Multumesc :)

    ★ Grad-ul Dorit: Helper

    ★ Esti dispus sa donezi pentru serverul nostru?:Probabil, dar mai  pe viitor!
    ★ Ai citit regulamentul?:jailbreakregulament2018
    ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?:Desigur!

    ★ Completari:Sper sa fiu acceptat, si o seara frumoasa tuturor! :)

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.