Sari la conținut

brahXD

Veteran
  • Număr conținut

    140
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de brahXD

  1. Reclamatia in sine mi se pare cherry picking , poti doar sa-l atentionezi in legatura cu bindul din moment ce lui probabil i se pare o gluma , dar tu-i faci direct post , si la faza ca nu stie comenzile nu crezi ca ar trebui sa-l ajuti in loc de a-l arata cu degetul ca nu stie asta nu stie aia , ca sa invete , sau ar trebui ca toti sa stie totul la perfectie din start?

  2. Contra , de cand il stiu pe porc niciodata nu i-a pasat de asa ceva , mereu s-a dus pe deviza ca totul o sa iasa la iveala intr-un sfarsit  , daca abuzezi / nu te comporti regulamentar o sa se afle si o sa scape de tine , nu inteleg de ce din cauza unei singure persoane ti sa sanctionezi o intreaga categorie .

    • Like 1
  3. Personal consider ca e o idee proasta , din moment ce e straight up pay2win in loc de un avantaj minor , bhop-ul automat hai , 4hp in plus hai ca merge si ala , m-am plans de reload time dar porc a zis hai si la ala , dar asta e prea mare si nu ar trebui folosit , din moment ce teroristii nici n au tims sa ajunga la x box si tu deja ai iesit cu awp-ul pe ei su te ai si retras intre timp

  4. ✦Numele tau : brah

    ✦Propunere : Pe dust 2 sa nu mai fie permis double jump din spawn pe short

    ✦De ce crezi ca ar fi acceptata propunerea : Mi se pare evident dar o sa argumentez , este prea OP si nedrept , boost-ul sa fie permis deoarece este nevoie de 2 oameni si pana se pozitioneaza ei T-ul are timp macar sa ajuga langa cutie pentru cover .

     
  5. Nick acuzat : -

    Steam ID Acuzat STEAM_1:1:513440903

    Motiv : Name changer / posibil wh

    Dovada 

     

    Alte obiectii : profilul de steam este creat chiar azi , si a venit in ajutorul "prieteniilor lui" , dar nu am devezi ca acestia l-au instigat sa vina sau daca a venit din proprie initiativa . 

    • Like 1
  6. Trebuie sa urmezi acest model 

    Nume :

    ✦Nick :

    ✦Varsta :

    ✦Locatia :

    ✦Ore jucate :

    ✦Steam ID :

    ✦Steam Profile Link :

    ✦Ai citit regulamentul serverului ? :

    ✦De ce vrei acest grad pe server (minim 40 caractere)? :

    ✦V-ati alaturat grupului de steam?(obligatoriu) :

    ✦Alte obiectii :

  7. 10 minutes ago, الفكر ❤️C said:

    Astept raspunsul lor: @Mia Khalifa si @PorcusorulMagic NXS.RO

     

    16 minutes ago, ^fl0wl3ss^ ○>○ ^ said:

    ma ameninti? COMPARATIV CU TINE, EU NU AMENINT PLAYERII SI NU MA DAU MARE SMECHER CA AM GRAD! =

     

    24 minutes ago, AkkaSnaiparul2 said:

    Incerc sa fac asta dar atata timp cat eu iti spun ceva orice si tu imi spui "Taci ca ai ban" ma enervez ca de ce mi-ai spune ?? E doar un grad nu e alta viata!!

    Eu zic sa va tineti gura , daca va injurati intre voi ca taranii si dupa va faceti unul altuia reclamatie e ca si cum v-ati viola intre voi si dupa sa denuntati unu altuia la politie , pls stop the bitching and start fucking thinking , thanks

    • Love 2
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.