Sari la conținut

◖🆃🆆🅸🆇◗

Member
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ◖🆃🆆🅸🆇◗

  1. ★ Nume real: Victor
    ★ Nickname: 【★Ŧωiҳ★】| evιcт
    ★ Ore jucate pe server (link gametracker):https://www.gametracker.com/player/【★Ŧωiҳ★】| evιcт/JB.EVICT.RO:27015/ (25 ore)

    ★ Ai avut ban-uri pe server? Daca da spune banurile si de ce: Nu am avut pana acum si nu am experimentat.
    ★ Vârstă (minim 14 ani): 14

     

    ★ CNP (Primele 6 cifre): 503061

    ★ Steam ID (numeric):  STEAM_1:0:180763438
    ★ Motiv pentru care vrei Admin/Helper? (minim 80 cuvinte): Vreau gradul pentru ca eu stau de obicei pana tarziu pe server pentru a evita certurile/luptele intre jucatori, pentru ca eu de obicei dau de jucatori care injura/omoara dupa ce isi cumpara freeday/fac fk, iar eu nu cred ca despre asta este serverul si ca exista un regulament de respectat. Am experienta cu comenzile si regulamentul l-am citit de multe ori, ma consider o persoana responsabila si cu umor cateodata, dar cand este vorba de ceva serios, eu ma supun situatiei si incerc sa evit certurile dintre jucatori. Multumesc de atentia acordata :D.

    ★ Grad-ul Dorit: Admin

    ★ Esti dispus sa donezi pentru serverul nostru? Poate am sa donez in caz ca mi se scoate gradul, cu mai multa responsabilitate.
    ★ Ai citit regulamentul?:  jailbreakregulament2018
    ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?:  Da.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.