Sari la conținut

Windows.exe

Member
  • Număr conținut

    1
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Windows.exe

  1. ★ Nume real: Paul Baic
    ★ Nickname: Windows.exe
    ★ Ore jucate pe server (link gametracker): https://www.gametracker.com/player/Windows.exe/JB.EVICT.RO:27015/
    ★ Vârstă (minim 14 ani): 14 ani

    ★ CNP (Primele 4 cifre): 1854
    ★ Steam ID (numeric): STEAM_1:1:209205609
    ★ Motiv pentru care vrei Helper? (minim 80 cuvinte): Doresc sa ajut acest server. Jucam jb de pe vremea cand nu aveam cont de steam (adica ma jucam pe cs 1.6) Ianinte sa cunosc sv-ul asta, jucam acum un an pe altul (nu ii voi face reclama ca poate nu o sa mai fiu primit si voi lua si ban pe toata comunitatea evict-ului). Sunt prietenos, uneori rasist dar mai fac si caterinca pe unele chestii. 90% din staff il cunosc, dar daca nu ne cunoastem, speram sa ne imprietenim. Mai fac cateva greseli (de alea minore) si sper sa invat din greselile pe care le fac. Sper sa primesc helper. Nu imi pasa daca primesc pro sau contra, vreau sa vad motivul doar. Cam atat am de spus. V-am lasat sa cititi celelalte cerinte.

    ★ Grad-ul Dorit: Helper

    ★ Esti dispus sa donezi pentru serverul nostru? Voi dona, dar acum nu pot deoarece sunt sarac :( Glumesc, o sa donez cand pot. Nu stiu cat, dar sper sa mi se spuna la raspunsuri cat sa donez si odata la cat.
    ★ Ai citit regulamentul?: Da jailbreakregulament2018
    ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam? Da cum sa nu

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.