Sari la conținut

unamed

Member
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de unamed

  1.  

    [*] Nume: Stefan, porecla pt cine știe MrN
    [*] Nick: sensEE-
    [*] Admin'ul: Wally
    [*] Harta: de_cache hns
    [*] Steam ID-ul tau: STEAM_0:0:550714228
    [*] Motivul pentru care ai luat ban: bhop script
    [*] Ora/Data: In jur de 22:00; 03/07/20
    [*] Dovada: pe sv ai șansa 1/10 sa ratezi un strafe. Dacă ai movement și vechime in surf si bhop nu ratezi nici un strafe. Mai ales ca eu am vechime și din 1.6 de pe servere de deathrun, surf și din CS:S iar cariera mea in cs mi am început o in 2005. După experiența mea de joc ai “movementul in ADN”.
    [*] Alte obiectii: ++speed, 200 puncte, +50hp din roll nu înseamnă bhop script. Îmi asum ca săriturile alea au fost ca și cum as fi avut script dar din moment ce eu ratam unele crouch uri asta nu înseamnă script. La script pt cine știe și are idee e autojump cu speed 250 constant. ( crouch uri= CTRL + scroll up/down jump pt necunoscători ). PLUS CA ASTĂZI 03/07/2020 pe o mapa de run, pe un alt jucător Alex, l ați considerat scripter pt ca avea movement in joc.. dovada: TOT SV TIPA CA ARE BHOP, inclusiv adminii. Aștept dovada lui Wally și as dori ca măcar unu din toți adminii care dau +1 pt ca țin cu Wally sa știe ce e diferența dintre script și bhop făcut din scroll. Nu te condamn Wally și nici comunitatea usp. Ai făcut strict ce ai considerat din spec. Nu ești primul și nici ultimul care îmi zice ca am script. Și am atâta tupeu sa fac un post după așa ceva pt ca ma simt nedreptățit si pt ca in sinea mea poate mai învață și jucătorii ăștia foarte profi câte ceva din jocul asta, nu doar coduri. Fie ca primesc unban fie ca nu, m am distrat aproape 3 ani de zile pe comunitatea asta d înainte sa fie usp. Va pupa legenda, O ZI BUNA! P.S: Îmi pare rău ca am ajuns sa iau ban aiurea pe servere de hns și sa fac cereri de unban ca sa mi mai mănânc din timp. Iar dacă aveți un rang pe server de admin, owner sau founder nu va mai dați in bulane in fata playerilor ca fiecare are dreptul la joc cum și voi aveți. :))))). Ma înclin, respect comunitatea RO. 🇹🇩

    • Like 1
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.