Sari la conținut

Prince

Member
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Prince

  1. Killurile tale cu boti nu ma prea intereseaza...poti avea 1000 din partea mea doar ca exact dupa ce m-am pus spec pe tine ai fost afk cam 10 secunde probabil te-ai dezactivat dupa care ai inceput sa alergi cu cutitu in mana pe harta stiind ca eu ma uit pe tine ! Datii daca vreti unban dar esti in vizor , cand joci bine continua sa joci asa chiar daca un admin se uita pe tine pentru ca de aia se uita sa vada daca ai hack sau nu, nu ca tu sa stai afk sau sa alergi aiurea pe harta sa fie clar ! Si nu te intereseaza pe tine cat timp sau dc sta un admin spectator !

  2. Dada asa am patit si eu cu el si inca ma m-ai intreaba Prince dc stai pe spec :)) omu era 24-7 cand m-am pus pe el dupa facea troll intra cu cutitu rush pe mid statea afk... contra unban ! are Speclist +assist

  3. Nume: Miara Sebi

    Nick: Prince

    Varsta: 24

    Locatia: Oradea , Romania

    Ore jucate : 15 ore>>>>. 16 : https://www.gametracker.com/server_info/oldcs.evict.ro:27015/top_players/?query=Prince

    Steam ID: STEAM_1:0:241726170

    Steam Profile Link: http://steamcommunity.com/id/mseby94

    Ai citit regulamentul serverului ?: OLDCS

    De ce vrei acest grad pe server (minim 40 caractere) ?: Cred ca , cu experienta mea in cs:go as-i putea sa ajut serverul sa scape de codati si sa crestem impreuna ! 

    V-ati alaturat grupului de steam?(obligatoriu):  Da

    Alte obiectii: Nu

  4. Eu zic sa ramana banul ar fi bine sa ne scapam de copii ca el , Injura ca la usa cortului de oricate ori il omor si nu numai pe mine este foarte toxic si in al doilea rand are Vac iar cand te pui pe el nu mai face frag

  5. Am ajuns si eu acasa si am vazut demourile mai bine spus cel de pe dust2 pentru ca celalalt nu imi merge imi da crash cs-u , pot sa te intreb si eu zenod unde ai vazut tu wall ? stau de 3 zile cu ban din cauza unor acuzatii stupide si inca o sa mai stau....am avut killuri mult mai cu ? si tu ma acuzi de wall pentru acest demo ? serios ? am spus mai sus ca am sa revin ca sa ma apar dar nu am la ce sa ma apar nici sa explic killurile banale care le face si un silver ! multumesc , si te rog sa nu mai dai ban asa aiurea daca ai admin si unu joaca mai bine ca tine nu inseamna ca e codat tu inca nu ai ajuns la nivelul ala sa faci diferenta dintre Wall si (sunet , Gamesense ) no offence !

  6. Mersi zenod momentan sunt in sat maine seara ajung acasa sa ma pot uita si eu pana atunci sa isi dea cu parerea ceilalti admini si o sa revin cu un reply daca e cazul pentru a ma apara sau explica killurile daca este necesar ! Bafta

  7. Ai luat vac pentru ca cei de la overwatch teau prins cu rcs care il ai si normal nu ar mai avea voie sa joci nici pe server , zeno o facut bine ca tia dat vreau sa vad si eu demoul pt ca sunt mai mult ca sigur ca ai rcs , movementul tau pe harta si gamesense sunt 0 undeva la gold nova m-am uitat mai mult timp pe tine toti vreti sa fiti pro pe public si pe MM dupa 2 luni va luati vac pentru ca incercati sa aratati legit dar cum spuneam movement gn tras global e normal sa iei vac !

    • Like 2
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.