Sari la conținut

Blu3HaSky

Member
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Blu3HaSky

  1. Resultado de imagen de secret neighbor

     

    Prima data aparut in modul alpha prin 2018,in august 2019 in modul beta (Summer Beta )  , se pare ca o stire recenta anunta cu aproximare data oficiala a jocului!

    Mai exact pe pagina de Steam , se pare ca jocul va aparea exact de halloween 31 octombrie ! 

    Fii sigur ca nu va fi Gratis...

     

     

     

     

    DATA LANSĂRII:  2019

    DEZVOLTATOR: tinyBuild

     

     

    Link Steam  :  Resultado de imagen de secret neighbor icons

     

     

  2. Cadavrele a doi români au fost descoperite vineri dimineaţă în zona Forchies-la-Marche din Belgia, au anunţat autorităţile, precizând că victimele au fost împuşcate în cap, informează postul RTL.

     

    Imaginea articolului Doi români, executaÅ£i în Belgia. AutoritÄÅ£ile anunÅ£Ä cÄ au fost gÄsiÅ£i împuÅcaÅ£i în cap | VIDEO

     

     

    Fiica uneia dintre victime a alertat poliţia în legătură cu disparţia celor doi, care s-au dus la pescuit la un iaz din zona Forchies-la-Marche.

    Maşina cu care au plecat cei doi a fost descoperită parcată în apropierea iazului, unde ulterior au fost găsite cele două cadavre.

    Poliţia federală a deschis o anchetă în acest caz.

    O autopsie urmează să fie efectuată pentru a stabili circumstanţele în care s-au produs crimele.

    Ancheta va stabili dacă crimele au fost planificate ori a fost vorba de un incident neprevăzut, a afirmat procurorul belgian Vincent Fiasse.

    Potrivit jurnalistei Aurélie Henneton, zona unde au fost descoperite cadavrele este destul de izolată, se află la depărtare de aproximativ un kilometru de drumul public. Victimele, în vârstă de 45 şi 48 de ani, nu erau cunoscute autorităţilor judiciare.

     

    sursa : https://www.mediafax.ro

  3. Ce boalÄ consideratÄ eradicatÄ revine în mai multe ÈÄri din Europa

    Propaganda antivaccin are efecte serioase asupra planetei, iar reapariția acestei boli în Europa ar putea fi exemplul perfect.

    Patru țări europene în care rujeola (sau pojarul) fusese deja eliminată, se confruntă din nou cu această problemă în prezent. Este vorba despre Marea Britanie, Grecia, Republica Cehă și Albania.

    La sfârșitul anului 2018, în 33 din cele 53 de state europene rujelola era complet eliminată. Acest lucru înseamnă că în regiunile respective nu au mai existat astfel de cazuri de cel puțin 36 de luni.

    În această situație, vaccinarea este extrem de importantă. Potrivit experților, una dintre principalele cauze o reprezintă mișcarea antivaccin, care a contribuit masiv la creșterea numărului de focare de infecție. Din ce în ce mai multă lume este convinsă să nu se vaccineze sau să nu-și imunizeze copiii, fapt ce conduce la mult mai multe infecții.

    „Restabilirea transmiterii rujeolei este îngrijorătoare”, spune Günter Pfaff, preşedintele Comisiei regionale pentru verificarea eliminării rujeolei şi rubeolei. Acesta susține că dacă imunizarea nu va avea loc în toate comunitățile, „atât copii, cât și adulții vor suferi în mod inutil, iar unii vor muri în mod tragic”.

    Europa are mai multe cazuri de rujeolă decât anul trecut

    În fapt, rujeola este o infecție virală foarte de contagioasă, iar răspândirea acesteia se face extrem de ușor. Se poate transmite chiar și prin tușit sau strănut, iar vestea și mai proastă e că virusul poate trăi până la două ore în spațiul pe care o persoană infectat l-a contaminată. Astfel, o persoană care are rujeolă are șanse să infecteze 90% dintre persoanele din jurul său, spune Centers for Disease Control and Prevention. Bineînțeles, asta dacă respectivii nu sunt vaccinați.

    De altfel, problema este una gravă în Europa. În prima jumătate a anului 2019, în 48 dintre statele europene au existat peste 90.000 de cazuri de rujeolă și 37 de morți din această cauză, potrivit unor date oferite de World Health Organization (WHO). Numărul de cazuri în doar șase luni din 2019 deja au depășit suma totală din tot anul 2018, când au fost 84,462 de cazuri raportate.

     

    sursa : https://playtech.ro

  4. iPhone a fost Èinta hackerilor ani de zile. Google a dezvÄluit mecanismul

     

    Specialiști în securitate cibernetică de la Google au dezvăluit cum iPhone a fost ținta hackerilor printr-o schemă web bazată pe vulnerabilități din sistemul de operare. Scopul atacatorilor a fost să pună software malițios pe telefoane, ca să colecteze contacte, imagini și alt tip de date.

    Analiza Google arată ca acele site-uri special pregătite ar fi fost vizitate de utilizatori de mii de ori pe săptămână. Apple n-a comentat dezvăluirea.

    Conform specialiștilor în securitate cibernetică de la Google, hackerii n-aveau o țintă precisă, doar să fie utilizatori de iPhone. „Simpla vizitare a unui astfel de site era suficientă ca serverul folosit de hackeri să îți infecteze dispozitivul și, dacă procedura avea succes, să instaleze un software de monitorizare a utilizatorului”, a declarat Ian Beer, membru al Project Zero, echipa Google care caută vulnerabilități informatice.

    Cât de mare era problema pentru iPhone

    Beer susține că echipa sa a descoperit 12 vulnerabilități diferite. Cele mai multe erau bug-uri din Safari, browserul care vine preinstalat pe orice iPhone și pe care cei mai mulți utilizatori îl folosesc.

    Hackerii care aveau succes în exploatarea acestor vulnerabilități puteau colecta: contacte, poze, informații de localizare și nu numai. Ar fi putut fi colectate și informații despre Wi-Fi și parolele rețelelor wireless, dar și date de autentificare pe diverse platforme. Informațiile erau trimise către un server la fiecare 60 de secunde.

    Mai mult, hackerii puteau colecta date de pe iPhone și din aplicații pe care utilizatorii le foloseau, cum ar fi WhatsApp, Telegram sau chiar Hangouts și Gmail ale Google.

    Vulnerabilitățile au fost exploatate încă de la iOS 12 și au continuat până la iOS 12, ultima versiune disponibilă tuturor utilizatorilor.

    Apple a fost informată de aceste probleme pe iPhone pe 1 februarie. Atunci a lansat și-o actualizare ca să repare problema.

    Conform Google, spre deosebire de alte vulnerabilități care sunt găsite în scenarii specifice, acestea erau în „aer liber”, adică erau folosite de atacatori.

    sursa : https://playtech.ro

    • Like 2
  5. Cum va arÄta PlayStation 5. Sony s-a dat de gol printr-un brevet recent

    Lansarea celei mai noi consolă de la Sony, PS5, e din ce în ce mai aproape, însă pentru moment nu avem foarte multe detalii despre aceasta.

    Potrivit unor scurgeri de informații, recent, compania a înregistrat un brevet care ar putea fi cel mai bun indiciu despre cum va arăta cea mai nouă consolă produsă de aceasta. Astfel, imaginile care au ajuns pe internet ar putea reprezenta chiar design-ul consolei PS5 de la Sony. O posibilă dată de lansare a acesteia ar putea fi 12 februarie 2020, însă nimic nu este cert încă.

    Cei de la LetsGoDigital au creat și niște randări, pentru a putea vedea mai bine cum va arăta consola și să te hotărăști din timp dacă ești dezamăgit de design sau nu.

     

    Cum va arăta noul PS5 de la Sony

    Dacă nu mai ai răbdare până la lansarea consolei ca să vezi cum va arăta, aceste imagini ar putea să-ți satisfacă curiozitatea pentru moment. Brevetul a fost înregistrat pe 13 august drept „dispozitiv electronic” de la Sony.

    Cel mai evident element din aspectul dispozitivului îl reprezintă forma acelui V din partea superioară. Acesta ar putea fi încă un indiciu că acest brevet este într-adevăr noua consolă PS5 de la Sony. Astfel, V-ul ar putea reprezenta, de fapt, cifra romană cinci, adică a cincea generație de consolă Play Station. Pe laterale am putea vedea sistemul de ventilare.

    sony ps5

    sony ps5

     

    Încă nu se știu foarte multe detalii despre noua consolă de la Sony. Știm totuși vă aceasta va suporta video la calitate 8K. Va avea un procesor AMD Ryzen și o unitate de procesare grafică din familia Radeon Navi. De asemenea, noua consolă urmează să vină și cu stocare SSD.

    Astfel, Sony promite o viteză foarte bună și o calitate a graficii extrem de ridicată.

    sursa : https://playtech.ro/

  6. Hackerii îÈi pot ataca iPhone-ul prin trimiterea unui simplu SMS

     

    Te-ai gândi că hackerii intră în telefonul tău prin intermediul unui link sau printr-o aplicație descărcată, dar există și alte metode mai simple.

    Se pare că un simplu mesaj pe iMessage îți poate compromite iPhone-ul. La conferința de securitate cibernetică din Las Vegas, Natalie Silvanovich, cercetător la Google Project Zero, a demonstrat mai multe moduri în care clientul iOS iMessage poate fi exploatat pentru ca hackerul să preia controlul dispozitivului utilizatorului.

    Apple a rezolvat șase dintre aceste bug-uri, dar mai există o vulnerabilitate pe care producătorul american încă nu a rezolvat-o. „Aceste bug-uri puteau  fi transformate în bug-uri ce pot executau coduri malițioase. În cel mai rău caz, aceste bug-uri chiar ar puteau afecta viața utilizatorilor”.

    Silvanovich a presupus că iMessage este o platformă mai sigură având în vedere că este integrată și cu alte aplicații precum Apple Pay sau iTunes, însă toate aceste conexiuni cresc șansele pentru greșeli și pentru apariția de vulnerabilități.

    Una dintre cele mai interesante vulnerabilități descoperite i-ar fi permis unui hacker să-ți extragă informații din mesajele tale, iar victima nu știa nimic și nici nu era nevoită să folosească iMessages pentru ca atacul să funcționeze.

    Ea a mai descoperit că tot prin trimiterea unui SMS, iPhone-ul ar putea fi infectat cu viruși. Cele șase vulnerabilități descoperite de Silvanovich (mai există încă una nedezvăluită) ar valora milioane sau chiar zeci de milioane de dolari pe piața neagră.

    Cu toate acestea, Silvanovich spune că securitatea iMessage este una bună, per total, și că Apple nu este singura companie care câteodată face greșeli de acest fel.

    În ultimul an a găsit vulnerabilități similare pe WhatsApp, Facetime și pe protocolul video webRTC.

    Cea mai bună metodă de apărare împotriva unor astfel de atacuri este să-ți actualizezi aplicațiile constant. Apple a rezolvat cele șase bug-uri atât pe iOS, cât și pe MacOS în versiunile 12.4 de iOS și 10.14.6 de MacOS. Însă mai departe, depinde de dezvoltatori să nu mai facă asemenea greșeli.

    sursa : https://playtech.ro/

  7. Telefonul de top care te face sÄ uiÈi de Galaxy Note 10: cât de special este Nubia Z20

     

    Dacă ai avut de mult timp o fascinație pentru brandurile chinezești de telefoane, vei fi foarte încântat de particularitățile noului Nubia Z20. Gadgetul din imaginea de mai sus, pe lângă configurația de top, se laudă cu cele două ecrane funcționale de înaltă rezoluție, de pe o parte și cealaltă a gadgetului.

    Ideea este departe de a fi nouă, dar implementarea este una foarte atrăgătoare. În plus, cele două ecrane funcționează independent unele de altele, pentru a facilita schimbarea rapidă între aplicațiile pe care le folosești. Ecranul de pe spate este de tip always-on și îți afișează informații în permanență. În plus, în jocuri, poate fi personalizat pentru a-ți fi surprinzător de util.

    Nubia Z20 vine preinstalat cu Android Pie, mascat cu interfața proprietară Nubia UI 7.0. Ca referință, terminalul reprezintă un upgrade semnificativ adus Nubia X, primul smartphone cu două ecrane din portofoliul chinezilor. Ecranul principal este un AMOLED de 6,42 inci în diagonală cu o rezoluție Full HD+, curbat pe margini. Nu are o cameră frontală. Pentru selfie-uri, vei folosi camera principală integrată deasupra ecranului AMOLED de 5,1 inci de pe spate.

    În privința opțiunilor de captură, ai un senzor principal Sony IMX 585 de 48 de megapixeli cu stabilizare optică, un senzor ultrawide de 16 megapixeli și o cameră telephoto de 8 megapixeli cu 3X zoom optic. Camerele sunt asistate de două blițuri LED. Telefonul dotat cu un Snapdragon 855+, 6 sau 8GB RAM și până la 512GB de spațiu ar putea fi primul din lume capabil să filmeze la rezoluție 8K, chiar dacă este limitat la 15 cadre pe secundă.

    Acumulatorul este de 4000 mAh și suportă încărcare rapidă de 27W. Deblocarea se face prin oricare dintre cei doi senzori de amprentă ascunși pe marginile aparatului. În plus, marginile sunt sensibile la presiune, dacă vrei să apelezi rapid anumite programe. Nubia Z20 este disponibil în culorile negru, albastru și orange. Va ajunge în magazinele din China începând cu 16 august, urmând ca în septembrie să-l găsești în europa, la un preț ce începe de la 500 de dolari și ajunge până la 600 de dolari pentru varianta de top.

     

    sursa : https://playtech.ro

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.