Sari la conținut

Wazy

Ex Staff
  • Număr conținut

    571
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    10

Postări postat de Wazy

  1. 1 oră în urmă, [𝘼𝘿𝙈] a spus:

    Contra

    -trenuia sa faci cerere absenta

    - activitate extrem de mica(+1 saptamana)

    Trebuia macar sa raspunzi pe forum(la activitate)

    Eu zic sa te uiti mai atent acolo si sa nu ti mai cauti anturaje la 14 anisori. Am avut cerere de absenta.

    • Like 1
  2. Imi pare rau pentru aceasta decizie, dar chiar nu mai am timp sa intru si sa ma ocup cu banatul/mute-ul/gag-ul etc. Chiar nu mai am timp de calculator, avand destul de multe probleme personale. Ma scuzati pentru toate chestiile care s au intamplat si va urez mult noroc si sanatate ❤️

  3. Acum 2 ore, Sweety a spus:

    Contra .

    Paul nu prea te vad și atunci când intrii nu vad sa îți îndeplinești atribuțiile (gag,mute,etc sau ma intrebi pe mine ce trebuie sa faci) 

    Daca mărești activitatea cum erai tu înainte și esti mai serios lăsând orgoliul vei avea pro și de la mine . (Un sfat)Pana atunci ai sm_help in consola învață cât de cât comenzile și caută o aplicație de înregistrat și o sa fii pregătit de adminat . Succes!

    Edit: Încearcă sa rămâi la un singur nume fără simboluri sau cifre adăugate așa va fi mult mai usor sa monitorizam activitatea , sau poți face o cerere de schimbare a numelui !!

    Si eu sunt de aceeasi parere. Pe langa toate astea, stai si mult la spec fara ca sa joci. Contra si de la mine.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.